Center Holos
center za razvoj potenciala duše, uma in telesa

Center za razvoj potenciala duše, uma in telesa

Vodnikova cesta 232
1000 Ljubljana

1 zahval     390 ogledov

Sem Damjan Gregorič, ustanovitelj centra za razvoj potenciala duše, uma in telesa in sem certificiran terapevt hipnoze, regresije v prejšnja življenja, regresije sedanjega življenja, regresije v življenje med življenji in progresije v prihodnja življenja po metodi šole Andyja Tomlinsona PLRA (Past Life Regression Academy). Ta metoda je izrazito terapevtska, saj pri klientu razrešuje vzroke nastalih težav in ravno to jo loči od ostalih, ki temeljijo izključno na raziskovanju. Primerna je za vse, ki si zares želijo sprememb in so nanje tudi pripravljeni.

Z duhovnostjo se ukvarjam že 17 let in imam na področju hipnoze in regresije že dobra tri leta izkušenj.Tovrstna regresija me je pritegnila, ker je usmerjena na razreševanje vzrokov za nastale težave, predvsem pa se mi zdi pomembno, da klient sam razrešuje svoje težave in ne terapevt namesto njega. Terapevt samo vodi klienta skozi proces ter mu pri tem nudi pomoč in podporo pri razumevanju in razreševanju svojih težav, s tem pa klient pridobi moč, samozavest in zavedanje, zakaj se je ta problem pojavil in kaj ga ta problem uči.

K seansam pristopam celostno, ker želim ljudem pomagati, da se povežejo s svojo dušo in poiščejo vzroke za duševne, čustvene in fizične ovire z vpogledom v problematična področja v njihovem življenju, da odkrijejo svoje resnično bistvo, bitje čiste ljubezni, miru in veselja, in spoznajo, da obstaja večna ljubezen in stalna duhovna podpora - to je zame najbolj čudovita naloga.
S svojimi izkušnjami se trudim opremiti svoje kliente z najboljšimi orodji za uspeh in jim pomagam doseči njihove cilje na zelo prizemljen način za svobodo tukaj in zdaj.

Moja spletna stran: https://www.regresija-hipnoza.si/ 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Center za razvoj potenciala duše, uma in telesa

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...