Društvo Motivakcija
pilates

0 zahval     85 ogledov

Društvo se ukvarja z izvedbo skupinske vadbe Pilates. Pilates krepi duha in telo. Izredno vpliva na zdravje, gibljivost, moč, ravnotežje. Izboljša kvaliteto življenja. Ne samo počutje, tudi razpoloženje. Krepi samozavest in odganja depresijo. Gibanje je ključno.

Organiziramo in izvajamo dogodke za osebnostno  rast, motivacijo in lepše in bolj  polno življenje.

Sedmo leto izvajamo skupinske vadbe od septembra do maja. V sodelovanju z Motivacijo in psihosocialnim svetovanjem,  Ano Podlipnik s.p. se je porodila ideja za izvedbo vikend delavnic, ki so namenjene skrbi te telo in duha.

Pogovorne skupine so vedno bolj uspešne in obiskane oblike pshioterapije. Vsak človek potrebuje, da je slišan, sprejet in spoštovan. To boste v naši družbi tudi prejeli.

Na posameznika gledamo celostno. Potrebno je poskrbeti za naše zdravje, telo in našo notranjost. Pomembna je zdrava prehrana, čimveč sadja in zelenjave, prez predelane hrane. V primernih količinah.  Za zdravo življenje pa so zelo pomembne tudi naše misli. Naj bo čimveč prijaznih misli, optimizem, naj se znamo veseliti današnjega dne in z radostjo pričakovati prihodnje dni. Kaj vse lepega nas še čaka ?

 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  DRUŠTVO MOTIVAKCIJA

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...