Društvo Spiritual
energijske terapije, psihoterapija, meditacije

Društvo za kakovost življenja Spiritual

Cesta zmage 20
1410 Zagorje ob Savi

Anja in Danica

041 447 817 (Anja), 041 414 481 (Danica)

dkurent@gmail.com

spiritual.si

0 zahval     850 ogledov

Naše poslanstvo je, da s svojo predanostjo, kreativnostjo, dostopnostjo, radostjo, znanjem in izkušnjami vsakemu posamezniku omogočimo, da zaživi svoje sanjsko življenje, svobodno in brezmejno.

Omogočamo doživetje trenutka ZDAJ s popolno prisotnostjo.

Ko se znajdemo v stiski, iščemo poMOČ strokovnjakov.

Vabimo vas, da pridete po MOČ.

Skupaj z vami iščemo rešitve, da bosta DANES in JUTRI srečnejša, zadovoljnejša  in kvalitetnejša. V sodelujočem medsebojnem odnosu poiščemo in skupaj z vami aktiviramo vaše notranje moči, potenciale, prebudimo pretekle uspešne izkušnje in ustvarimo nove možnosti za vsakdan.

  • Psihoterapija
  • REIKI
  • Grabovoi Znanje – številčni Nizi
  • Družinska mediacija
  • Energijska harmonizacija – svetovanje
  • Preventivni mozaik Posavja (PmP)
  • JAZ SEM. program

ANJA KURENT o sebi:

Sem optimistično naravnana oseba, izredno vedoželjna, empatična in izjemno senzibilna. Pri ljudeh občudujem pristnost, pogum in originalnost. Svoj čas in dobro voljo predajam ljudem preko prostovoljskega dela že od leta 2007. Dve leti sodelovala v projektu “Sadeži družbe” – kot koordinatorka za mlade prostovoljce; v projektu »Mladi mladim« – v podporo mladostnicam v stiski, sodelovala sem pri vodenju skupine za podporo in samopomoč ljudem s težavami v duševnem zdravju na CSD Zagorje ob Savi, kjer še vedno nudim individualno podporo ljudem v stiski. V Zavetišču za ženske in otroke nasilja Krško že nekaj let sodelujem kot terapevtka, dve leti pa sem so-vodila tudi Skupino za ženske. Izvajam delavnice različnih tematik za otroke in mladostnike ter odrasle. Z navdušenjem širim znanje in prakso na temo Čuječnost, preko delavnic in individualnih svetovanj.

V družinskem krogu je doma Reiki. Pri svojih enaindvajsetih letih sem postala Reiki Mojstrica (v svojo prvo Reiki iniciacijo sem bila posvečena pri rosnih devetih letih). Svet energij in znanje iz literature sta mi omogočila vstop skozi vrata samospoznavanja, ki sem ga nadaljevala in poglabljala preko delavnic, seminarjev vseh mogočih mističnih tem. Moja duša je našla svojo pot preko ezoteričnega znanja in prakse, ki mi ga je predal Aristid Havliček-Tili. Tišini v sebi sem prisluhnila preko meditacije in dihalnih vaj. Svoje znanje in izkušnje sem nadgradila tudi v tujini, in sicer v Angliji v organizaciji Landmark education. V letu 2014 sem bila posvečena v Mojstrico Tibetantskega Reikija.

Svoje poslantvo pa uresničujem v psihoterapiji. Uspešno sem zaključila študij na Fakulteti za psihoterapevtsko znanost Sigmunda Freuda v Ljubljani in sem Specializantka sistemske družinske psihoterapije. Psihoterapevtsko prakso opravljam od leta 2011.

Delujem na področju Zasavja in Posavja. Med leti 2014 – 2017 sem z navdihom širila izkušenje in znanje v okviru projekta Zagovornik – glas otroka, ki deluje pod okriljem Varuha za človekove pravice RS.
Aktivno sodelujem kot svetovalka bralkam in bralcem v stiski http://njena.svet24.si/, z društvom DAM (Društvo za pomoč osebam z depresijo in anksioznimi motnjami), na portalu EPsihologija ipd.
#psihoterapija #čuječnost #reiki #spiritual

Moj življenjski moto je »Živim življenje, ki ga ljubim in ljubim življenje, ki ga živim«.

Sem zastopnica Društva SPIRITUAL in izvajalka različnih dejavnosti:
– psihoterapija (individualna, partnerska, družinska, skupinska, otroci & mladostniki)
– meditacija – Reiki energijski Krog
– delavnice na področju osebnostne rasti, mladinske delavnice, kreativne delavnice za otroke
– tečaji in iniciacije Reiki
– usposabljanja prostovoljcev za individualno ali skupinsko delo

DANICA KURENT o sebi:

Življenje je učenje. Le na ta način si odstiramo tančice in spoznavamo skrivnosti in smisel življenja. Moja poklicna pot se je začela s pedagoškim delom z otroci s posebnimi potrebami in končala kot vodja organizacije na področju socialnega varstva (CSD Zagorje ob Savi). V pomoč pri mojem kariernem uspehu, mi je bilo izobraževanje in usposabljanje na različnih področjih. Osnovno pedagoško znanje (spec.ped.) sem nadgradila z znanji iz področja organizacije (univ.dipl.org) ter usposabljanjem na Kemplerjevem inštitutu (družinska psihoterapija). Vzporedno sem bila del organizacije na področju trženja, kjer sem skozi edukacijo spoznavala pomen timskega dela, motivacije in komunikacije. V zadnjem obdobju pa sem uspešno pridobila certifikat za družinsko mediatorko in poglobila znanje na specializaciji na magistrskem študiju (smer Delo z družino), ki sem ga v januarju 2015 opravila z odliko.

Prelomnica v mojem življenju je bila leta 1991, ko sem spoznala Reiki. To je bil zame ključ mnogoterih vrat duhovne sfere. V meni je vzklila želja, Reiki predati drugim kot orodje za samopomoč in samozdravljenje in zato sem odločila za posvetitev v Mojstrstvo. V letu 2014 sem se navdušila nad ZNANJEM GRIGORI-JA GRABOVOI-A in uspešno opravila licenco za predavateljico Učenja Grigori-ja Grabovoi-a ®. Svoje znanje vsak dan plemenitim in z navdihom predajam naprej. Po upokojitvi si namreč želim, da lahko čimveč svojega znanja in izkušenj podelila z vami preko različnih oblik, preko delavnic, seminarjev, mediacije in terapij.

Verjamem v zakon privlačnosti »Kar želiš, to dobiš, če v imaš močno vero in deluješ v dobro.«

Moj moto »Spoznavati in predajati drugim.«

Ustanoviteljica društva in izvajalka dejavnosti:
– Grabovoi ® predavanja in delavnice
– mediacija
– Reiki tečaji
– delavnice

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Društvo za kakovost življenja Spiritual

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...