Jasna Peteli
svetovanje o vzgoji otrok

Srečni vsi - svetovanje o vzgoji otrok

Dobrava 44 A
2360 Radlje ob Dravi

0 zahval     280 ogledov

Sem Jasna, stara 27 let - diplomantka organiziranja in menedžmenta socialnih dejavnosti.

 

Že od nekdaj me zanimajo otroci. Vendar ne samo v smislu igranja z njimi, ampak tudi  njihove psihologije (delovanje možganov, njihovi odzivi na ljudi in okolje). 

Vsi vemo, da so otroci najčistejša bitja, ko pridejo na ta svet. Zato je še toliko bolj fascinantno opazovanje njihovih odzivov na besede, dejanja in čustvene izbruhe nas – odraslih oseb.

S tem, ko opazujemo otrokovo obnašanje, se lahko marsikaj naučimo o sebi in spoznamo stvari, ki smo jih nekako pozabili oz. potlačili v sebe tekom našega odraščanja (npr. kako se veseliti, kako se imeti rad, kako se boriti za sebe ipd.).

...

Sama sem šla skozi obdobje najstništva, z veliko vzponi in padci. Začela sem raziskovati, zakaj so se mi dogajale določene stvari. Ugotovila sem, da marsikaj izhaja iz otroštva – iz vzgoje, ki sem jo imela v prvih letih življenja.

Starši se pogosto ne zavedajo, kako močno lahko vplivajo na razvoj osebnosti pri svojem otroku. Prevečkrat gledajo zgolj nase – na svoje interese, potrebe, zamere – in skladno s tem tudi delujejo.

...

Vsa ta spoznanja so me pripeljala do te stopnje, da sem se odločila deliti svoje znanje in izkušnje z vami, dragi starši.

Pomagam vam v prvi fazi razumeti sebe, kot osebo, nato partnerja in navsezadnje še svojega otroka. Vsaka oseba je drugačna in potrebuje drugačen pristop. Če se tega zavedamo, sta družinsko življenje in vzgoja lahko enostavna, lepa in popolna.

...

Hkrati pa sem vključila še svojo strast do matematike in učencem ponujam inštrukcije MAT ter drugo učno pomoč (računalniška orodja, učne strategije…).

 

Za vas izvajam:

- Partnerska svetovanja
- Osebna svetovanja o vzgoji otrok
- Pomoč staršem na domu
- Učno pomoč za učence
- Inštrukcije matematike

 

Več si lahko preberete na spletni strani: www.srecnivsi.com

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Srečni vsi - svetovanje o vzgoji otrok

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...