KON-PAS
gibalna psihoterapija in osebna rast

KON-PAS, gibalna psihoterapija in osebna rast

Poštni vrt 16
1370 Logatec

0 zahval     146 ogledov

Živjo,

KON-PAS ni le ime. Je kreacija dušne želje, ki vabi k sproščenemu in dimnamičnemu potapljanju vase, v smer osebnega bistva in notranjega miru (con-paz). Je simbol za večplastnost človeške narave, za notranji kompas (kom-pas), ki VEDNO šepeta, kaže in vodi moje in tvoje življenje. Je poziv k vrnitvi v ta center - kjer opolnomočeni, umirjeni in celostno zdravi, lahko obstajamo, živimo, zdravimo in ljubimo z vso bitjo...najprej sebe in za tem še Celoto Stvarstva, katerega del smo. In nenazadnje sva KON-PAS in jaz, kot njegova kreatorka z njim, posrednika za najvišje dobro, za zdravljenje, ki prihaja iz Centra Stvarstva, za čudeže, katerih si ne moremo lastiti, za iskrice sreče, katerih ni mogoče podariti,..posrednika za vse tiste nepojemljive, umu nerazumljive, nemogoče in nerazložljive preobrate na bolje, ki kljub vpitju uma "To ni mogoče!", obstajajo in so na voljo vsem nam - VEDNO. 

Moja orodja s katerimi se vedno trudim blagosloviti posameznika, so osnovana na psihološko-gibalnih tehnikah (pristop prinašam iz Anglije, kjer sem pridobila magistrski naziv MA in Dance Movement Psychotherapy), analizi telesne govorice in gibalnih vzorcev, besedni in nebesedni igri, čutenju, čuječnosti, povezovanju, besednem in nebesednem komuniciranju, intuiciji, sočutju in sprejemanju. Lastne izkušnje, dodatna izobraževanja (Breath work, Cell-level healing etc) in moje dušno raziskovanje, me vodijo h konstantnemu intuitivnemu dopolnjevanju in nadgradnji pristopa, zato delo s tabo ali s tvojim sosedom, nikoli ne bo in ne more biti enako.

Usmerjam te...

  • ZA ODRASLE: tja kamor želijo globlje plasti tebe - tja kjer se skrivajo tvoji najgloblji darovi, moč in zdravje - tja, kamor si navadno ne upamo sami. S tabo se potapljam, predelujem, ozaveščam in te usmerjam nazaj k Življenju... Um nikoli v polnosti ne razume in niti ni potrebe, saj počutje in obnovljena vitalnost pristopu pritrjujeta brez besed. To je terapija za odrasle.
  • ZA OTROKE: v igrive gibalne aktivnosti, ki iz tebe izvabijo čustvene vozle, osmišljajo in pozitivno predelujejo izrečene in neizrečene besede / vzorce / navade odraslih (staršev, učiteljev, sorodnikov, trenerjev...), te spodbujajo k razvijanju tvojih močnih področij in ozaveščajo tvoje potenciale. S tabo se igram, pogovarjam, počivam, raziskujem, odkrivam. Vse je igra. In otroška igra, združena z znanjem prebiranja simboličnega pomena gibanja in igre, je terapija za otroke.

Naj se naše poti srečajo ob pravem času.

KON-PAS!

Sara Idzig, MA in Dance Movement Psychotherapy (v tujini klasificirano pod Zdravstvo)

 

 

 

 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  KON-PAS, gibalna psihoterapija in osebna rast

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...