Kvantno življenje
izobraževanja, svetovanja, terapije

0 zahval     346 ogledov

Moje ime je Jaša in imam, kot intuitivni empat, že od otroštva naprej močno razvit dar jasnočutnosti.

V procesu svojega lastnega duhovnega razvoja, sem postopoma razvila tudi ostale psihične sposobnosti, ki jih sedaj z višjim namenom uporabljam pri opravljanju svojega poklica, kot intuitivna mentorica in energijska terapevtka.

Moje poslanstvo je, da te s celostnim pristopom, ki temelji na poglobljenem razumevanju energijske psihologije, podprem pri odpravljanju mentalnih in čustvenih blokad, ki ti povzročajo notranjo stisko ter integrirati vse delčke svoje duše v edinstveno celoto, ki si. 

Vsak od nas gre namreč v svojem življenju skozi različne travmatične izkušnje, ki v naši podzavesti povzročijo nastanek t.i. bolečinskih jeder. Okoli bolečinskih jeder oblikujemo podzavestna prepričanja, ki nas varujejo pred tem, da bi to čustveno bolečino ponovno izkusili. 

Skladno s tem razvijemo določeno psiho-fizično energijsko strukturo t.i. osebnost, ki pa največkrat ni energijsko usklajena z našim bistvom t.i. dušo. Na življenjske okoliščine se največkrat odzivamo iz teh podzavestnih programov ter tako ustvarjamo življenje, ki izvira iz potlačene čustvene bolečine. 

Prebujanje duše je običajno precej dolgotrajen in intenziven notranji proces, skozi katerega se začnemo zavedati psihičnih programov, ki so do tedaj nezavedno usmerjali naše življenje in odpravljati čustvene blokade povezane z njimi.

Proces vračanja k sebi pa je lahko veliko hitrejši in bolj lahkoten, če imamo na tej poti mentorja, ki je že prehodil to pot, pozna pasti, ki so del poti in, ki nam zna ob pravem času, zastaviti pravo vprašanje ter predati pravo informacijo. 

Na moji uradni spletni strani najdeš različna praktična orodja, s pomočjo katerih ti pomagam, da se korak za korakom vrneš v svojo izvorno vibracijo in zaživiš življenje, ki je v skladu z najvišjim potencialom tvoje duše.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  KVANTNO ŽIVLJENJE

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...