LaBri
naravna vilinska kozmetika

Labri, naravna vilinska kozmetika

Šmarska cesta 32
8290 Sevnica

0 zahval     361 ogledov

Sem Brigita Lapornik, lastnica in ustvarjalka nove blagovne znamke kozmetike LaBri, Vilinska lepota, ki jo odlikujejo energetske esence, naravna sestava in butična izdelava.
Že od nekdaj je bila v meni želja, da bi soljudem lahko ponudila nekaj, kar bi jim vsaj malo polepšalo vsakdan. V tej želji sem prišla do najvišje naravoslovne strokovne izobrazbe, se zaposlila v veliki farmacevtski industriji, vendar na koncu ugotovila, da nisem izpolnila svojega poslanstva. Šele ko mi je na pot prišla naravna kozmetika in energetske esence, sem začutila, da sem končno na pravi poti.

Zavedam se, da nam narava nudi vse, kar potrebujemo za učinkovito in nežno nego obraza ali telesa: V skrbno izbran nosilni sistem kozmetične osnove sem dodala aktivne sestavine naravnega in mikrobiološkega izvora. Le te kožo negujejo, hranijo, gladijo, ji dajejo mehkobo in elastičnost. Tako dajejo koži zdrav, lep videz in pomagajo zadrževati procese staranja.

Verjamem, da smo ljudje več kot samo fizična bitja, zato sem izdelkom dodala energetske esence cvetlic. Te krepijo naše duševno zdravje in spodbujajo ljubezen, radost, sprostitev in lepoto. Blagovno znamko LaBri sestavljajo štiri kozmetične linije, ki vsebujejo izdelke z ekstrakti cveta češnje, lilije, maka, malve, ilang-ilanga, vodne lilije in divje orhideje.

Ker gre za energetizirano kozmetiko je zelo pomembno, da le ta ni narejena masovno. Važno je, da je vsak izdelek izdelan z dobro energijo. Želim imeti tudi osebni pristop in povezavo s strankami.

Vilinska lepota pomaga, da boste postali z večjo urejenostjo bolj zadovoljni s samim seboj. In ko boste zadovoljni s samim seboj, boste bolj zadovoljni z življenjem nasploh.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Labri, naravna vilinska kozmetika

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...