Shivani
tantra, tantrična terapija, tantrična masaža, dearmouring, svetovanje, zvočna masaža

Shivani, tantra, tantrična terapija, tantrična masaža, svetovanje, zvočna masaža

1000 Ljubljana

2 zahval     2278 ogledov

O MENI:

Sem tantrična terapevtka, tantrična maserka, učiteljica zavestne spolnosti, zvočna alkimistka in učiteljica joge. Moja največja strast je delo s telesom, zavestnim dotikom in spolno energijo.

Moja pot se je začela leta 2010 na duhovnem potovanju v Indijo, kjer sem se pobliže srečala z jogo, meditacijo in holističnim zvokom. Kasneje sem se srečala s tantro in tantrično masažo, ter začela intezivno raziskovati terapevtske učinke zavestnega dotika in spolne energije na telo in duha. Svoje znanje sem pridobivala na različnih izobraževanjih, kjer sem se spoznala z različnimi tehnikami tantrične masaže, body work-a, dela z energijo, dihalnih tehnik in zavestnega dotika. Kasneje sem pridobila certifikat za tantrično terapevtko. Svoje znanje konstantno izpopolnjujem in iščem vedno nove pristope, s katerimi lahko še bolj podprem svoje stranke in jim pomagam na njihovi poti.

Svoje znanje ponujam moškim, ženskam in parom, ki si želijo večjo povezavo s svojim telesom, ki si želijo razrešiti stare travme in vzorce v povezavi s spolnosto, ki si želijo več užitka v spolnosti, več povezave s partnerjem in samim seboj ali pa si želijo le globoke sprostitve in zmanjšanja stresa. Podporo nudim v obliki tantričnih terapij, tantričnih masaž, delavnic, in svetovanj. Več na: http://shivani.si/

 

V zadnjem letu se veliko posvečam delu z ženskami ter delu s spolnimi travmami in zlorabami. Predvsem ženske smo kot sprejemnice spolne energije, na tem področju še posebno ranljive. Prav vsaka ženska ima v svojem celičnem spominu kakšen travmatičen zapis, ki se ga mogoče sploh ne zaveda. Posledica tega je nepovezanost s svojim telesom, zmanjšano čutenje, nezmožnost doživljanja ali težave z doživljanjem vrhuncev v spolnosti, nezmožnost intimne povezave s partnerjem, sram, strah,... S pomočjo različnih tehnik, vaj in zavestnega dotika v varnem okolju, lahko te vzorce in travme prepišemo z bolj pozitivnimi izkušnjami. Telo se počasi začne sproščati in opuščati vse blokade, zaradi česar lahko čutimo precej več in uživamo bolj polno življenje. 

 

KAJ JE TANTRIČNA TERAPIJA

Tantrična terapija je celosten pristop, ki zajema celo naše bitje, ne samo našega uma in čustev, ampak tudi fizično in energetsko telo. S pomočjo tantrične terapije, ponovno vzpostavimo stik s svojim telesom, dovolimo si čutiti, biti ljubljeni in občudovani brez sramu in občutka krivde. Počasi se začnejo topiti negativni vzorci in blokade, ki so se z leti naložile v telesu in spolnih organih, zaradi katerih ne čutimo dovolj in postajamo vedno bolj otopeli. S pomočjo tantrične terapije postaja telo vedno bolj pretočno, čutenje postaja globlje in bolj intenzivno, spolna energija se lahko začne širiti po celem telesu, zaradi česar občutimo mnogo več užitka in sreče.

Za razliko od psihoterapije ali energetskih zdravljenj, tantrična terapija zajema telo bolj celostno. Ukvarja se namreč z umom, čustvi, fizičnim telesom ter energetskim aspektom telesa. Vse travme in blokade, se namreč zapišejo tudi v naše telo, v naš celični spomin in prav tako na energetski nivo telesa. Ker tantrična seansa vključuje vse elemente našega bitja, ter uporablja zavestni dotik, je napredek lahko viden bistveno hitreje. Stranka se po tantričnih seansah počuti sprejeto, ljubljeno in povezano s celim svojim bitjem. Zelo učinkovita je za zdravljenje posledic spolnih zlorab, travm, blokad in kakršnih koli težav in strahov v povezavi s spolnostjo. 

 

Veselim se srečanja z vami. 

Srčen pozdrav,

Urša

 

 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Shivani, tantra, tantrična terapija, tantrična masaža, svetovanje, zvočna masaža

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...