Sol-vita
naravne oblike zdravljenja (terapije, masaže, delavnice, paketi)

Sol-vita, naravne oblike zdravljenja (terapije, masaže, delavnice, paketi)

češča vas 16a
8000 Novo mesto

0 zahval     101 ogledov

Temelj mojega dela oz. bolje rečeno poslanstva je močna intuicija, darovi zaznavanja in unikatno povezovanje različnih metod in tehnik z namenom maksimalne učinkovitosti pri reševanju posameznikovih težav, da na koncu dosežemo ravnovesje, zdravje in njegovo optimalno počutje. Temu sem skozi leta dodala še različna izobraževanja, zaradi katerih lažje razumem določena telesna in čustvena stanja. 

Bistvo mojega pristopa je celostni pogled na človeka in iskanje vzrokov nastalih težav. Moj cilj je, da posamezniku pomagam in ga podprem na točkah, kjer ne zmore ali ne zna sam in ga opolnomočim, da bo v svojem delovanju samostojen, svoboden in pristen. Da se bo dobro počutil v svojem telesu in duhu, osvobojen omejujočih vzorcev, travm in prepričanj ter fizičnih težav.

Ključen pri mojem delu je personaliziran pristop, ki so ga posamezniki deležni tako pri individualnih kot skupinskih terapijah in programih. Zame vsak človek predstavlja unikatno osebo, s svojimi potrebami, željami, potenciali. In zato vsakega posameznika vodim v smeri, ki je zanj najpomembnejša in najbolj ključna. Temu primerno prilagodim tehnike in načine, ki se skladajo s posameznikovim stilom življenja.

Posegam na področja čiščenja globokih vzrokov, ki se lahko kažejo kot težave na fizičnem in čustvenem področju (težave z zanositvijo, epilepsija, lažja do zmerna depresija, fizične bolečine in neoptimalno telesno delovanje, splošno slabo počutje, čustveno neravnovesje, travmatične izkušnje, pomanjkanje energije, težave v odnosih, ipd.)

Če si posameznik želi oz. potrebuje nekoliko intenzvinejši pristop, torej, da potrebuje biti večkrat in dlje strokovno voden, se lahko poslužuje INTENZIVNEGA PAKETA, ki je oblikovan njegovim potrebam. Paket združuje različne storitve in pristope, s katerimi posameznik hitreje doseže željeni rezultat.

Ker pa se zavedam, da vsi potrebujemo tudi čas in načine s katerimi se preprosto samo pocrkljamo, si globoko odpočijemo in poskrbimo za razvajanje svojega telesa in duha, sem oblikovala PAKETE ZA RAZVAJANJE, kjer preko različnih načinov poskrbim za tvoje sproščeno telo in duha. 

PAKET ZA PARE je namenjen partnerjema, da si bosta vzela poseben čas zase, se ponovno povezala, začutila, poglobila svojo vez na vseh nivojih in se naučila masažnih tehnik za domačo uporabo, s katerimi se bosta razvajala v svojem domu.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Sol-vita, naravne oblike zdravljenja (terapije, masaže, delavnice, paketi)

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...