Šola Zavestnega Življenja
meditacije, svete aktivacije

40452 zahval     1540 ogledov

Šola Zavestnega Življenja - Komu je namenjena:
Vsem, ki se želite lotiti najpomembnejšega dela na svetu, to je dela na sebi. V šoli bomo spoznavali predvsem sami sebe in se naučili dejstva, da smo duša s telesom in ne obratno. Predvsem pa bomo na zabaven in prijazen način spoznali naše duhovno vodstvo ter se osredotočili na svoje življenjsko poslanstvo.

ANGELSKO INTUITIVNO SVETOVANJE
Verjamem, da je sreča le za korak stran od vsakega od nas in sem mnenja, da na poti do lastne sreče stojimo največkrat sami. Kadar sanjamo svoje sanje, nam je v vsakem primeru dana tudi možnost, da jih uresničimo, včasih je le ta možnost zavita v lastne strahove in predsodke in ko se znebimo le teh je pred nami čudovita pot rasti in izpolnitve lastnih potencialov.
Orodja katera uporabljam pri svetovanjih so zelo odvisna od posameznika. Predvsem se opiram na svojo intuicijo, katero sem razvijal skozi svojo lastno rast na tečajih pri Teji Melinc, kjer sem prejel Certifikat »Angelske Intuicije«TM.
Intuitivno Angelsko svetovanje je namenjeno vsem, ki ste nezadovoljni s svojim položajem. Nekako se mi ob pisanju tegale nikakor ne uspe fokusirat na posamezna področja, saj je širina svetovanja resnično neomejena in zelo odvisna od vašega sodelovanja in hkrati pripravljenosti na konkretno delo. Pa vendarle nekaj področij, kjer si lahko pomagate s pomočjo Intuitivnega svetovanja.
– Poklicna pot
– Partnerski odnosi (ljubezenski in poslovni)
– Ponavljajoča bolezenska stanja
– Strahovi in fobije
Intuitivno Svetovanje poteka v obliki sproščenega pogovora kjer vzpostavim vez, iz izkušenj pa lahko povem, da se vez vzpostavi že ob prijavi na svetovanje. Priporočam, da se na svetovanje sicer malce pripravite, ne pa se popolnoma fokusirat saj je zelo pomembno da pri svetovanju uporabljate tudi svojo intuicijo. Nekako se mi zdi da svetovanje prenehate potrebovat takrat, ko razvijete sposobnost prepoznavanja svojih lastnih intuitivnih darov in to je tudi namen prebujenja na svetovanju.

Nebeški vodniki

Nebeški vodniki

18 inspiracij   39780 zahval
Nam želiš kaj sporočiti? 3
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Gabrijela
  komentiral 4 leto nazaj
Prebujam se..., prebuja se Boginja v meni, tu sem za več.... hvala za vzpodbudo.
Gabrijela
  komentiral 4 leto nazaj
In kako naj te modrosti živim in delim svetom? Čutim, le majhen poriv potrebujem in odkrilo se bo! Je to svetloba, je ljubezen? Je oklep? Kako ga naj odprem, razprem, odstranim, da bi žlahtna patina zlato zasijala? Naj odkrije se skrivnost zame in za boljši svet, brez bolečin.
Hvala
igor uhan
  komentiral 5 leto nazaj
Zanimiva,morda bogata ponudba. Vredno spoznavanja?

Pošlji sporočilo  |  Šola Zavestnega Življenja

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...