Vanessin Incrementum
svetovanje za ženske

0 zahval     156 ogledov

Draga Ženska,

Verjamem, da si želiš izpolnjevati svoja življenjska poslanstva in hkrati biti najboljša mama in partnerka. Ker si se znašla na tu, vem, da si borka, kateri težke preizkušnje služijo kot rdeča nit za boljši jutri. In TO je tvoja največja zmaga v življenju!

Vem tudi, da imaš veliko potencialov, ki tlijo v tvojem srcu. Tu so bili še preden si postala partnerka, preden si postala mama. Ali se ti zdi, da bi bil čas, da jih prebudiš in polno vstopiš v svoje srčno bistvo?

Ko gola dejstva niso dovolj in nas skrivnosti sveta in ljudi zamikajo na globlji ravni, s preizpraševanjem, analiziranjem in refleksijo skušamo odkriti odgovore na svoja mnoga vprašanja. Sama sem odkrila, da lahko iz dragocenih izkušenj filtriramo, kaj je v našem življenju zares pomembno, česa si želimo in česa ne.

Sprejemanje

Kljub temu, da sem se soočala s težkimi trenutki in slabostmi v svoji primarni družini, iz teh izkušenj črpam le najboljše. Te so namreč osnova za ustvarjanje napredka v družini, ki sem si jo sama ustvarila. Naučila sem se sprejeti, kar mi je bilo dano in kaj ne.

Kljub negativnim vplivom določenih ljudi, sem vedno poudarjala tisto dobro in pozitivno, kar so me naučili in mi dali. In tako sem sem spoznala, da je z Močjo Ljubezni & Odpuščanja možno premagati prav vse. Ljubezni in sočutja so me naučili točno tisti ljudje, kateri so mi včasih povzročili največ bolečin.

Živi svojo strast!

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Vanessin Incrementum

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...