YOGINI
avtentična tantra joga, meditacija in tantra masaža

0 zahval     375 ogledov

Smo šola avtentične joge in meditacije. Naše vadbe trajajo 2 uri. Učimo Tantra jogo, to je meditativni slog Hatha joge. Vsako asano naredimo z osredotočenostjo na določen predel svojega telesa, z ozaveščanjem naše notranje energije. Pred vadbo imamo krajši teoretični del, kjer vas seznanimo s starodavnim znanjem joge, kar je osnova za razumevanje nadaljnje izvedbe joge in meditacije.  

Pridite in poglejte, kako lahko joga spremeni vaše življenje na bolje!

V sodobnem času ljudje na splošno verjamejo, da je joga neke vrste gimnastika za raztezanje telesa, namenjena povečanju fleksibilnosti in izboljšanju zdravja. Medtem ko joga vsekakor prinaša takšne koristi, ima njen avtentični in izvirni koncept višji namen in globlji pomen. Joga je v resnici celovit duhovni sistem, ki lahko privede osebo, od točke A do Ž, v njenem razvoju zavesti in celotnega bitja.

Zakaj pa bi se sploh zanimal za osebni razvoj?

Sistem joge uči, da je v vsakem človeku skrit potencial. Oseba ga mora samo odkleniti.

Če hočete doseči različne stvari v življenju, kot je postati uspešnejši v poslu, biti boljši ljubimec, razširiti svojo energetsko zaznavo in zavest, izboljšati svoje zdravje in vitalnost, to lahko storite z redno vadbo joge.

V verodostojnih jogijskih praksah se tisti, ki vadi jogo, osredotoča na močan razvoj uma. Potem in šele potem, ko obvadate svoj um, lahko resnično odprete vrata uspehu na vseh področjih vašega življenja.

Tantra joga je sistem, ki temelji na Hatha jogi in ima močan poudarek na delu z umom, z vašo lastno in univerzalno energijo.

Vsi imamo sanje in želje in joga je starodavni sistem, ki ljudem, ki resnično želijo spremeniti svoje življenje na bolje, zagotavlja orodja za njihovo uresničenje.

Vadite jogo in dosezite svoje življenjske sanje!

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  YOGINI

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...