Bachove kapljice
Reiki tečaji, zeliščarstvo, osnove radiastezije

0 zahval     624 ogledov

Zeliščarka, Bachova cvetna terapevtka, učiteljica reikija in naravnih tehnik samopomoči, pisateljica

Certificirana Bachova cvetna terapevtka in zeliščarka

Vas težijo negativna čustva? Ste polni negativnih misli? Ali ste gospodar svojih čustev, ali njihov ujetnik? Bachova cvetna terapija je razširjena metoda, ki deluje proti negativnim čustvom. Začetnik je zdravnik, homeopat dr. Bach, ki pravi, da je vzrok vsake bolezni v neizraženih negativnih čustvih. Bachove kapljice delujejo na nivoju duše, čustev in na fizično telo. Nimajo stranskih učinkov in so primerne tudi za dojenčke, novorojenčke, nosečnice, otroke, živali in za vse ostale... https://www.bachovekapljice.si

Svojo zeliščarsko prakso sem nabirala kar v domači družini, saj sem zrasla na eko zeliščni kmetiji. Ker se zavedam, da je pomembno, da je najprej treba očistiti telo (poleg očiščenja uma in misli), gojim in prodajam zelišča, začimbe in domačo zelenjavo, vzgojena brez kemije. Ker imamo radi nara(n)o. www.trnovskazelisca.si Ker imamo radi narav(n)o. Za fizično zdravje vas podprem z doma vzgojenimi eko domačimi zdravilnimi zelišči.

 

Pri svetovanjih pomagam do zavednega delovanja. Iskanju in ozaveščanju vzrokov. Dotaknemo se podzavestnih prepričanj, ki nas ovirajo na poti naprej. In jih tudi transformiramo. Pomoč pri zdravljenju živali.

 REIKI TEČAJI ZA ZAČETNIKE, MOJSTRE, UČITELJE

Reiki je ena od tehnik, ki odpira energijski pretok, odpira pot do spoznanja, do sebe, do najčistejše ljubezni in najčistejših energij. Vrača ljubezen. Odpira in širi ljubezen v nas in zunaj nas. Reiki deluje že tistočletja, je dokazan in je merljiv. Je enostavna za učenje in uporabo. Lahko se ga nauči vsak in deluje celostno, na telo, um in duha.

spletna stran: www.zacutireiki.com (bodite pozorni končnica COM)

FB:https://www.facebook.com/zacutireiki.si/

 

Radiastezijske delavnice (tečaj dela z nihalom)

To je povsem avtorska delavnica, kjer se naučimo temeljna pravila in osnove, ki jih morate poznati pri delu z nihalom. Govorili bomo o:
– o radiasteziji,
– o vrstah nihal,
– izbiri in uporabi nihala, čiščenju nihala,
– temeljnih pravil dela z nihalom.
– O pasteh uporabe nihala. Veliko bo praktičnih vaj (iskanj odgovorov) za osvojitev osnovnega dela z nihalom. Etična in moralna načela. Dobili boste tudi domače naloge. Več info: https://www.zacutireiki.com/usui-reiki-tecaji-v-ljubljani/nihalo-in-prepoznavanje-energij-osnove-radiastezije/

O meni - Polonca Čuda

Knjiga - Moč zaupanja (Manifestacija zdravja), avtorica Polonca Čuda

Sem Polonca Čuda, moje raziskovanje osebne in duhovne rasti se je začelo z lastno izkušnjo ob bolezni, ki jo ima 1% ljudi po celem svetu. Dolgoletnega zdravljenja, kjer zdravniki sprva niso imeli zdravila, takrat so me zdravili zdravilci. Do usodnega dneva... težke operacije, pri kateri se morda nikoli več ne bi zbudila. A še kako sem se zbudila... Več... https://www.bachovekapljice.si/landingpage/knjiga-avtorica-polonca-cuda-cudovita-moc-zaupanja-v-zdravje/

Šolana na šoli za bioterapevte po metodi karmične diagnostike in Reiki dopolnjujem z znanji zeliščarstva, z znanji radiastezije, kromoterapije, tradicionalne kitajske medicine, integralne bioorgonimije in karmične diagnostike. S slednjimi odkrivamo vzroke za nastanek bolezni. In če odpravimo vzrok, ni več razloga za obstoj oblezni.

(Usui,Imara,Kundalini,Karuna Ki,Angel, Green Tara) Reiki mojstrica in reiki učiteljica z izkušnjami. Več let poučujem reiki začetnike, reiki mojstre in učitelje reikija. Vodim skupinske ali individualne reiki tečaje, ponovitvene reiki tečaje. Vodim sprostitvene meditacije. Organiziram reiki srečanja in reiki predstavitve. Pomagam pri srečanjih z Bracom in sem prostovoljka v različnih društvih za osebno in duhovno rast, kjer rada pomagam in svojo energijo izžarevam med prisotne.

 

Iščete kvalitetno reiki učiteljico? Zakaj obiskati reiki tečaj pri meni?

Z reikijem sem začela leta 2012, organizirala sem poleg reiki srečanj več kot 200 reiki tečajev za začetnike in mojstre. Govorim iz osebnih izkušenj, na tečaju predstavim konkretne reiki dokaze

Reiki dopolnjujem z bogatimi znanji šole za bioterapevte, karmične diagnostike, z znanji radiastezije, kromoterapije, tradicionalne kitajske medicine, integralne bioorgonimije in zeliščarstva.

 

 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Čuda Polonca

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...