Bachove kapljice
Reiki tečaji, zeliščarstvo, radiastezija

0 zahval     798 ogledov

Zeliščarka, Bachova cvetna terapevtka, učiteljica naravnih tehnik samopomoči, pisateljica, učiteljica Green Tara reikija


Certificirana Bachova cvetna terapevtka in zeliščarka


Vas težijo negativna čustva? Ste polni negativnih misli? Ali ste gospodar svojih čustev, ali njihov ujetnik?

Bachova cvetna terapija je razširjena metoda, ki deluje proti negativnim čustvom. Začetnik je zdravnik, homeopat dr. Bach, ki pravi, da je vzrok vsake bolezni v neizraženih negativnih čustvih. Bachove kapljice delujejo na nivoju duše, čustev in na fizično telo. Nimajo stranskih učinkov in so primerne tudi za dojenčke, novorojenčke, nosečnice, otroke, živali in za vse ostale... https://www.bachovekapljice.si

Svojo zeliščarsko prakso sem nabirala doma, saj sem zrasla na eko zeliščni kmetiji. Ker se zavedam, da je pomembno, da je najprej treba očistiti telo (poleg očiščenja uma in misli), gojim in prodajam zelišča, začimbe in domačo zelenjavo, vzgojena brez kemije. Ker imamo radi nara(n)o. www.trnovskazelisca.si. Ker imamo radi narav(n)o. Za fizično zdravje vas podprem z doma vzgojenimi eko domačimi zdravilnimi zelišči.

 

Pri svetovanjih pomagam do zavednega delovanja. Iskanju in ozaveščanju vzrokov. Dotaknemo se podzavestnih prepričanj, ki nas ovirajo na poti naprej. In jih tudi transformiramo. Pomoč pri zdravljenju živali.

 

 

Radiastezijske delavnice (tečaj dela z nihalom)


Avtorska delavnica, kjer se naučimo temeljna pravila in osnove, ki jih morate poznati pri delu z nihalom. Govorili bomo o:
– o radiasteziji,
– o vrstah nihal,
– izbiri in uporabi nihala, čiščenju nihala,
– temeljnih pravil dela z nihalom.
– O pasteh uporabe nihala. Veliko bo praktičnih vaj (iskanj odgovorov) za osvojitev osnovnega dela z nihalom. Etična in moralna načela. Dobili boste tudi domače naloge. Več info: info.bachove.kapljice@gmail.com

Knjiga: Polonca Čuda, Popolno zaupanje (Zdravljenje od znotraj)


Ko neozdravljivo postane ozdravljivo. Sem Polonca Čuda, moje raziskovanje osebne in duhovne rasti se je začelo z lastno izkušnjo ob bolezni, ki jo ima 1% ljudi po celem svetu. Dolgoletnega zdravljenja, kjer zdravniki sprva niso imeli zdravila, takrat so me zdravili zdravilci. Do usodnega dneva... težke operacije, pri kateri se morda nikoli več ne bi zbudila. A še kako sem se zbudila... Več... www.popolnozaupanje.si Govorim iz osebnih izkušenj (Kako so mi pomagale alternativne tehnike zdravljenja. Kako vstati. Kako vztrajati. O ključih do zdravja.).

Šolana na šoli za bioterapevte po metodi karmične diagnostike in Reiki dopolnjujem z znanji zeliščarstva, z znanji radiastezije, kromoterapije, tradicionalne kitajske medicine, integralne bioorgonimije in karmične diagnostike. S slednjimi odkrivamo vzroke za nastanek bolezni. In če odpravimo vzrok, ni več razloga za obstoj oblezni.

 

NAPREDNI REIKI TEČAJI  


Tečajnikom in sledilcem sporočam, da sem trenutno poučevanje reikija prepustila svojim učencem. Moj razvoj mora naprej, zato sem svoje znanje pa nadgradila na šoli za bioterapevte po karmični diagnostiki. Moj kontakt, ki še deluje zacutireiki@gmail.com, FB: https://www.facebook.com/zacutireiki.si/. Z osebo, ki je zakupila www.zacutireiki.si, www.zacutireiki.com NISEM V NOBENI POVEZAVI, NITI SE NE POZNAMO, NITI NE SODELUJEMO!

 

 

 

 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Čuda Polonca

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...