Začuti Reiki
reiki tečaji, reiki svetovanja, zeliščarstvo, vodene meditacije

0 zahval     582 ogledov

Učiteljica naravnih tehnik samopomoči

Čiste ravnoprav delujoče čakre (ne preveč, ne premalo) so ključnega pomena za ohranjanje zdravega načina življenja. Odkrivam blokirane čakre in s tem povezanimi vzroki. Očistim čakre ali vas naučim, kako si sami očistite čakre. Razložim pomen (preveč ali premalo delujoče) čakre, povezave z organi, vzorci...

Energijsko čiščenje (poslovnega) prostora

Tudi prostor ima "spomin". Kako ga očistiti? Kontaktirajte me!

Spominjam pomembnost poslušanja telesa in s tem samospoznavanja in osebne in duhovne rasti. Odziv organov na čustvena stanja in kaj nam sporoča? Skozi svetovanja, meditacije, srečanja in reiki tečaje učim kaj nas opominjajo čustva in občutki. Skozi transformacijo le teh pridemo do osvobajanja napetosti in s tem pretočnosti.

Pri svetovanjih pomagam do zavednega delovanja. Iskanju in ozaveščanju vzrokov. Dotaknemo se podzavestnih prepričanj, ki nas ovirajo na poti naprej. In jih tudi transformiramo. Pomoč pri zdravljenju živali.

Vodene meditacije (več vrst)

Vodim (skupinske ali individualne) vodene meditacije, ki vodijo do globoke sprostitve, ki vam omogočajo, da slišite sebe, svoje potrebe in spet najdete stik s seboj in globok notranji mir. Delovanje na podzavest.

Za fizično zdravje vas podprem z doma vzgojenimi eko domačimi zdravilnimi zelišči.

spletna stran: www.trnovskazelisca.si

Kdo sem? Kaj je moja pot? Si želite spremembe na bolje in rabite energijsko podporo? Si želite očistiti čakre in pomagati drugim? Toplo vabljeni na reiki tečaj vsi, ki čutite, da si želite spremembe na bolje. Vsi, ki si želite osebnega in duhovnega razvoja in spoznati kdo ste. 

REIKI TEČAJI ZA ZAČETNIKE, MOJSTRE, UČITELJE

Reiki je ena od tehnik, ki odpira energijski pretok, odpira pot do spoznanja, do sebe, do najčistejše ljubezni in najčistejših energij. Vrača ljubezen. Odpira in širi ljubezen v nas in zunaj nas. Reiki deluje že tistočletja, je dokazan in je merljiv. Je enostavna za učenje in uporabo. Lahko se ga nauči vsak in deluje celostno, na telo, um in duha.

spletna stran: www.zacutireiki.com (bodite pozorni končnica COM)

FB:https://www.facebook.com/zacutireiki.si/

O meni

Sem Polonca Čuda, (Usui,Imara,Kundalini,Karuna Ki,Angel)Reiki mojstrica in reiki učiteljica z izkušnjami. Več let poučujem reiki začetnike, reiki mojstre in učitelje reikija.

Šolana na šoli za bioterapevte po metodi karmične diagnostike in Reiki dopolnjujem z znanji zeliščarstva, z znanji radiastezije, kromoterapije, tradicionalne kitajske medicine, integralne bioorgonimije in karmične diagnostike. S slednjimi odkrivamo vzroke za nastanek bolezni. In če odpravimo vzrok, ni več razloga za obstoj oblezni.

Vodim skupinske ali individualne reiki tečaje, ponovitvene reiki tečaje. Vodim sprostitvene meditacije. Organiziram reiki srečanja in reiki predstavitve. Pomagam pri srečanjih z Bracom in sem prostovoljka v različnih društvih za osebno in duhovno rast, kjer rada pomagam in svojo energijo izžarevam med prisotne.

Ker se zavedam, da je pomembno, da je najprej treba očistiti telo (poleg očiščenja uma in misli), gojim in prodajam zelišča, začimbe in domačo zelenjavo, vzgojena brez kemije. Ker imamo radi nara(n)o.

www.trnovskazelisca.si Ker imamo radi narav(n)o.

Vodim tudi več vrst meditacij.

Iščete kvalitetno reiki učiteljico? Zakaj obiskati reiki tečaj pri meni?

Z reikijem sem začela leta 2012, organizirala sem poleg reiki srečanj več kot 200 reiki tečajev za začetnike in mojstre. Govorim iz osebnih izkušenj, na tečaju predstavim konkretne reiki dokaze

Reiki dopolnjujem z bogatimi znanji šole za bioterapevte, karmične diagnostike, z znanji radiastezije, kromoterapije, tradicionalne kitajske medicine, integralne bioorgonimije in zeliščarstva.

www.zacutireiki.com

√ delovanje na vzroke in izvor težav 

√ meditacija


√ ker si resnično želiti začutiti reiki pretok 

√ konkretni dokazi delovanja reikija, ki jih kot začetniki potrebujete. Dokler ne boste vanj verjeli, bom za vas verjela jaz.

√ poglobljena reiki znanja z (lastnimi) praktičnimi izkušnjami

√ praksa s poučevanjem reiki začetnikov, mojstrov in učiteljev

√ mentorstvo po tečaju, skripta za domov, certifikat

 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Čuda Polonca, ZAČUTI REIKI

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...