Tomaž M.

Kako se lahko dodatno zaščitimo pred virusi

piše: Tomaž M.
12. marec 2020    192 ogledov

Poleg vseh preventivnih ukrepov, lahko zelo učinkovito zaščitimo svoje zdravje pred virusi tudi na energijskem nivoju, brez posebnega predznanja o tem. Skušal bom opisati bistvo tega na čim lažji in razumljiv način.

Ni potrebno posebej poudarjati, da imamo ljudje poleg otipljivega telesa, tudi energijsko polje, ki ima sicer center znotraj nas, vendar ni omejeno s fizičnim telesom. Naše energijsko polje - avra se širi tudi izven nas. Avra ima sicer več funkcij, med drugim pa tudi deluje kot zaščita pred zunanjimi škodljivimi vplivi.

Najlažje bom razložil energijsko zaščito na način, da našo življenjsko energijo primerjam kar z vonjavami, ki nas obdajajo in se širijo v okolico. Vemo, da določene vonjave lahko vabijo ali pa odbijajo ljudi, insekte, živali itd., po podobnem principu deluje tudi naša energija, le da energije ne zaznavamo zavestno kot lahko vonjave enostavno zavohamo. Naša energija ima podobne privlačne lastnosti kot vonjava, torej naša energija ne ustreza vsem bitjem, nekatere zelo odbija spet druge izredno privlači ali pa je nevtralna.

Neglede na to, da se ne zavedamo naše energije v celoti, lahko poleg nezavednega vpliva, delno vplivamo nanjo tudi zavestno. Koliko lahko zavestno vplivamo, je pa stvar naše močne volje, domišljije, vizualne predstave, predvsem pa mora biti to nekaj kar enostavno vemo, da obstaja in deluje, sicer je le mahanje s čarobno palico v roki zaman.

Sedaj, ko si lahko vsaj približno predstavljamo, je dobro to tudi vizualizirati, oiroma si je dobro narediti vidno predstavo našega zaščitnega plašča. Če nadaljujem s prispodobo o vonju, si lahko zamislimo sedaj da imamo v rokah sprej za zaščito pred Corona virusom in se enostavno posprejamo.

Marsikdo bo prav na tem mestu nehal brati, kdor pa si le dovoli malo domišljije in energijskega delovanja z njo, naj le nadaljuje, da bi spoznal kako lahko vizualizacija skozi domišljijo postane izredno poceni ter učinkovito orodje.

Preden se posprejamo z »odbijajočim vonjem za Corona virus«, je dobro, da vizualno animiramo preskus delovanja. Predstavljajmo si brezskrbne viruse kako potujejo po zraku in naenkrat naletijo na nadležen vonj našega spreja ter njihovo panično reakcijo. Ta postopek lahko ponovimo večkrat čez dan v mislih, predvsem pa, ko se odpravimo na mesta z več možnosti okužbe.

Vse kar moramo storiti je, da svoje energijsko polje spodbudimo, da postane negostoljubno in neplodno za Corona virus, to se seveda zgodi na koncu nezavedno, vendar spodbuditi moramo to na naš način dojemanja.

To je vse bistvo te energijske zaščite. Zgoraj je opisana le ena izmed možnih predstav in vizualizacij, drugačnih poti do tega pa imamo toliko kot jih naša domišljija dopušča, uporabimo pa tisto, ki nam bolj ustreza.

Uspešnost in učinkovitost je seveda odvisna od naše pripravljenosti, dovzetnosti, vaje, vztrajnosti…

Energijska zaščita nikakor ni nadomestilo za vse ostale preventivne ukrepe, je pa nekaj kar nam lahko vzporedno z ostalimi ukrepi, bistveno zmanjša možnost okužbe.

 

Iz energijskega vidika, taka rešitev ni dokončna in je le začasna ter jo lahko tvorno uporabimo, da bi se zaščitili, ko nas preseneti neka situacija. Ali če v prenesenem smislu predstavim, je kot deodorant, ki preglasi slabe vonjave.

Za trajnejšo zaščito je potrebno dosti več poskrbeti na osebnostnem in duhovnem razvoju. Kakor poskrbimo za higieno telesa, bi morali skrbeti tudi za higieno duha.

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...