Terapevtska tantra Masaža

Ponudnik: Astralni dotik
1598 ogledov

Sem certificiran terapevt 3 metod: Terapevtska tantra masaža, Intuitivno energijsko zdravljenje in energijske terapije (individualne in skupinske).

Terapevtska Tantra masaža, katero s pomočjo starodavnih in avtentičnih sistemov razvili tantrični mojstri je kombinacija dveh več tisoč let starih metod alternativnega zdravljenja: Tantre (celovit duhovni sistem, ki ga opredeljujejo znanost in zakoni o energiji) in Ajurvede (najstarejša znanost o življenju, ki pozna povezave in medsebojni vpliv telesa, uma in duha na naše zdravje in počutje). Tantra masaža ni erotična ali spolna masaža ampak je v pravem pomenu namenjena zdravljenju. Služi kot odlično »orodje« za reševanje fizičnih, energetskih, spolnih, čustvenih in mentalnih težav, ki danes bremenijo človeka. 

S to metodo vam pomagam odstraniti neravnovesja v telesu, kar pripelje do izboljšanja vašega zdravja in počutja. Med drugim lahko s to vrsto masaže pridete do kakovostnejšega spanca, večje vitalnosti in zavedanja, večjega spolnega potenciala, čutenja, odprtosti, boljših odnosov, večjega sprejemanja drugih, manj stresa in sprostitve potlačenih čustev. Ker deluje na harmonizaciji ter odpiranju vseh energetskih centrov in energetskih kanalov lahko doživite tudi višja stanja zavedanja ter popolno preobrazbo. To vrsto terapije nudim za enkrat samo ženskam. 

Te vrste terapije se ne morejo udeležiti osebe, ki redno uživajo alkohol, so redne kadilke, jemljejo močne tablete, imajo akutno vročino ali drugo nalezljivo bolezen, imajo ali so imele v preteklosti hude mentalne bolezni ter ženske, ki so ravnokar rodile. V zadnjem primeru je potrebno počakati vsaj 6 tednov.

 

PREDNOSTI IN DOBROBITI 

Izboljša vaše zdravje in počutje

* Obnovi notranjo moč, vitalnost in vpliva tudi na vašo mladost

Dviguje imunski sistem

Odpravlja stres, depresijo in negativne vzorce razmišljanja

* Zmanjša občutek manjvrednosti in nesprejetja ter poveča občutek ljubezni

Sprošča potlačena čustva in omogoča odkrivanje samega sebe

Vnaša energijo v energetske centre in kanale ter odpravlja blokade 

Odpravlja spolne motnje in pomaga uresničiti orgazmični potencial

Deluje na telesni, energijski, spolni, duševni in psihosomatski ravni

Omogoča doseganje višjih stopenj zavedanja

Lahko pripelje do popolne transformacije in globokega duhovnega prebujenja

 

ZAKAJ BI MI ZAUPALI

  • poznam različne vrste energij, poglobljeno delovanje energetske infrastrukture človeškega bitja in njen odnos do fizičnega zdravja
  • uporabljam orodja za varno in harmonično odstranjevanje blokad in motenj na fizični, energetski, čustveni ter duševni ravni
  • poznam temeljna načela zdravljenja drugih in se zavedam zakonov karme
  • redno izvajam energetske vaje, ki me še dodatno podprejo z energijo pri mojem delu

 

LOKACIJA 

Tantra masaže trenutno izvajam na prijetnih lokacijah Ljubljana, Celje, Koper ali Grosuplje. Vsi prostori so primerni za takšno vrsto terapije. 

 

PREDHODEN POSVET

Na začetku, opraviva predhoden posvet, na katerem ugotoviva ali je tak način terapije za vas primeren.

Na posvet se lahko prijavite:

 

CENA TERAPIJ ZA ŽENSKE / MOŠKI

Čas izvajanja terapije (cca) 120 minut: 170 € / 190 €

Čas izvajanja terapije (cca) 180 minut: 210 € / 240 €

*Možnost tudi nakupa 3 terapij + dodaten popust

 

KONTAKT

Za več informacij me lahko kontaktirate na telefon 051 235 879 ali preko emaila info@astralnidotik.si Skupaj bomo ugotovili kako vam lahko pomagam. 

Več dodatnih informacij o metodi, prijavo na E-novičke, o meni in drugo, najdete na moji spletni strani www.astralnidotik.si.

Kar ne vidimo, še ne pomeni, da ne obstaja.

~~Vse je energija~~

PONUDNIK

Astralni dotik, vsakemu posamezniku, ki si želi in se trudi izboljšati svoje zdravje in splošno počutje, želi pomagati, da čim hitreje pride do željenih rezultatov ter tako zaživi...

  |  www.astralnidotik.si

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...