Milena De Viktory, bioterapevtka

Zdravi in vitalni

22. januar 2014    118 ogledov
ZDRAVJE je naša največja vrednota. Ko smo zdravi in zadovoljni, smo pripravljeni na vsakdanje življenjske izzive, ki nam omogočajo izbiro kvalitetnejšega bivanja.

Za ohranjanje zdravega življenjskega sloga so najpomembnejši: - dihanje, zadostna količina popite vode, uravnoteženo prehranjevanje, vsakodnevno gibanje – najbolje na svežem zraku. Da vse te elemente pravilno uvrščamo v naš vsakdanjik, pa je potrebna tudi pozitivna miselna naravnanost. Naše misli nam vsak dan krojijo naš dan, naš življenjski slog, naše počutje  in posledično s tem tudi zdravje.

Društvo feniks – kvaliteta življenja, deluje za zdravje in vitalnost celostno. Delujemo na fizično telo, skrbimo pa tudi za mentalno in duševno zdravje. To pomeni, da se učimo, kako na čim bolj naraven način spremeniti naše misli in dejanja, da dosežemo zdravje in vitalnost, pri vsem tem pa čim bolj uživamo,..smo srečni in zadovoljni.

Poseben poudarek je na celostnem pristopu k človeku, ki zahteva vpogled na vse ravni človeškega bivanja. Ne samo da pomagamo pri odpravljanju posledic, temveč iščemo izvor porušene harmonije ali bolezni. Predvsem v današnjem času se naravno zdravljenje uporablja kot podporo organizmu pri klasični medicini in za lajšanje stresnih situacij, ki smo jim podvrženi. Pomembno je vedeti, da je človeški organizem sposoben vzpostaviti ravnovesje, le če ga primerno podpremo z določeno terapijo in spremembo načina mišljenja ter posledično spremembo življenjskega sloga. Vsak organizem pa sam teži k ravnovesju, zato nas z boleznimi opozarja, da je nekaj potrebno spremeniti.

Vsak posameznikje poseben, vsi smo stvaritev kozmičnih energij, vendar tudi edinstvena osebnost s svojimi značilnostmi. Starodavne modrosti naravnega zdravljenja so povezane predvsem z ohranjanjem zdravja ter nasveti, kako vsak dan živeti z zakoni narave in vključujejo tako praktične kot teoretične vidike.

Cilj našega delovanja je zdrav, vitalen in srečen posameznik, ki bo lahko čim bolje deloval v naši družbi.

Vsak posameznik ima pravico do zdravja in sreče. Ljudje, ki so zadovoljni, se cenijo in se sprejemajo takšne, kot so, so tudi v veliki meri ZDRAVI. Ljudje, ki se pogosto smejijo in  niso preveč obremenjeni z zunanjimi okoliščinami, na katere ne morejo vplivati, hitreje ozdravijo in spremenijo svoje življenjske navade, ki jim škodujejo.

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...