Taja Albolena

Razcvet ženske 2.del

(ni nastavljeno)    204 ogledov

Dalaj Lama je leta 2009 na mirovni konferenci v Vancouvru izjavil, da je zahodna ženska tista, ki bo spremenila svet.


In to verjamem z vsem srcem. In verjetno to čutiš tudi TI. Verjetno čutiš, da je nekje v tebi skrita moč, avtentična, ženska moč. In ob tem je poleg skrito tudi vedenje, da imaš poseben namen za svoj obstoj.

Vsaka ženska ima svoje edinstveno, unikatno, edinstveno Darilo in čas je, da objameš ter utelesiš svojo žensko modrost. Ključno je, da aktiviramo svojo žensko esenco in stopimo v svojo žensko moč rojevanja. Čas je, da rodimo same sebe, »Novo« sebe v svet. Kajti s tem, ko stopiš v svojo najveličastnejšo verzijo same sebe prispevaš k temu, da planet Zemlja stopi v svojo najveličastnejšo verzijo sebe, kajti v svetu v katerem živimo je vse med seboj povezano. Vse je Eno in Eno je v vsem!

Vendar kot vse vemo, je to lažje reči, kot narediti. In včasih potrebujemo nekoga, ki nam pokaže pot. Pot utelešanja je pot povezana s čutenjem, s tem, da si dopustiš, da začutiš čustva in občutke, realnost vode in zemlje, žensko realnost.
Živimo v svetu, kjer se moč izraža skozi moški način, ki nam daje neverjetne možnosti da gradimo, kontroliramo, dosegamo cilje, planiramo in naredimo stvari. To je moč, da ustvarimo stvari, ki jih lahko kontroliramo.

Izmojstrili smo uporabo volje v svojem svetu. In dandanes lahko z voljo dosežemo praktično vse. Vprašanje je le, kakšna bo cena tega dosežka. Sploh za ženske, ker v testosteronskem svetu moške moči izgubijo sebe, svojo žensko moč kreacije. In ker ženske nimamo veliko testosterona v telesu se zelo hitro zgodi, da dnevno funkcioniramo na adrenalinu, kar razloži zakaj se v zadnjih letih toliko žensk sooča z izgorelostjo in izčrpano nadledvično žlezo. Navkljub temu, da so ženske v tem svetu izmojstrile kako delati z moško močjo ali pa prav zaradi tega še toliko bolj čutimo notranje hrepenenje po povezanosti, intimnosti, ustvarjalnemu izražanju, avtentičnih komunah in druženju ter potrebo, da bi prispevale k svetu, da blagoslovimo cel svet.

Ne glede na ves uspeh, ki smo ga ženske dosegle v sebi čutimo vedno močnejše hrepenenje po višji ravni prispevka družbi, povezanosti, da bi imele dušni stik z ljudmi, hrepenenje po povezanosti s svojo žensko dušo in po tem, da živimo svojo dharmo. Globoka ljubezen, intimnost in povezanost, kreativni izraz, cvetenje življenja pa nimajo strateškega plana. Kreacije ne morete nadzirati, lahko le dopustite, da se zgodi. Da to ustvarite morate prebuditi novo vrsto moči v sebi. Najbližja beseda za žensko moč je magija, kar pomeni izkoristiti naravne moči, energijo, ki je že v vas in okoli vas. Ženska moč, ki jo moramo najti v sebi je moč preobražanja življenja od znotraj navzven.

Skupaj lahko napišemo novo poglavje v zgodovini, s tem, ko obrnemo nov list v naši knjigi življenja. Navdihujoče je dejstvo, da s tem, ko tlakujemo novo pot v svojem življenju in sledimo svoji notranji Zvezdi, puščamo sled in tako drugi lahko sledijo našim korakom.

S svojo prijavo na video serijo Razcvet Ženske boste spoznala 12 žensk in 12 različnih, unikatnih, edinstvenih zgodb. 12 žensk, ki sledijo svoji Zvezdi in ustvarjajo uspeh na svoj sijoče ženstven način.

Z vami bodo delile svoje uvide, svoja spoznanja in prakse, ki bodo omogočile vam, da ustvarite premik na svojem področju in stopite v svojo Zvezdo. Ženske, ki sem jih povabila k sodelovanju bodo s svojimi zgodbami razkrile kaj je resnično pomembno in kako vstopiti v življenje, ki si ga želi ženska duša.

Kajti vsaka ženska je na tem planetu s pesmijo v sebi. S pesmijo, ki čaka, da se osvobodi in zapoje. Vsaka Ženska v sebi nosi Zgodbo in s tem, ko ženske druga z drugo delimo svoje zgodbe, navdihujemo druga drugo, da vsaka prepozna svojo vodilno vlogo v svoji zgodbi, da spozna kdo v resnici je. In ko si v stiku s svojo žensko esenco in s svojo pesmijo duše, postaneš magnetno privlačna in k sebi pritegneš čarobnost, ki ti pomaga povečati igrišče tvojega življenja. Čarobnost, ki aktivira tvojo sposobnost kreacije.

S tem, ko osvetliš svojo unikatno, edinstveno sveto nit, s katero tkeš tkanino življenja, spoznavaš dragocenost ženskega načina Biti, ki je polarno ravnovesje moškemu načinu Delovanja.

Več informacij najdeš na spletni strani http://razcvet.divine.si/ kjer se lahko prijaviš.
Spremljaj nas na Facebook spletni strani https://www.facebook.com/razcvet

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...