* Izbrisan Uporabnik *

4 razlogi, zakaj je imeti otroka najbolj duhovna izkušnja na Zemlji

28. julij 2014    912 ogledov

Ko dobiš otroka, se tvoje življenje popolnoma spremeni. Je, kakor da bi tvoje srce ves čas hodilo zunaj tvojega telesa. – Laura Weber

Vse, kar vam rečejo, je res, ampak na način, ki si ga ne morete zamisliti. Od spočetja prek pubertete do novega vnuka in še naprej, kolikor vam je le dano, ste priča utelešanju življenja. Da, starševstvo je naporno, zahteva veliko odrekanj in neprespanih noči, vendar vam da nepozabno izkušnjo, ki si je drugače ne morete niti predstavljati.

Tukaj je nekaj stvari, ki nas ta mala bitjeca, ki so k nam prišla z veliko večjim namenom, kot se zavedamo, lahko naučijo;

Brezpogojna ljubezen

Ljubezen, ki jo čutimo do svojega otroka, je popolnoma drugačna od ljubezni, ki jo čutimo do drugih. Veste, zakaj? Ker je brezpogojna! In to je cilj celotnega človeštva. Razširiti to brezpogojno ljubezen do svojega otroka med vsa živa bitja tega sveta. Najvišja duhovna pot je navsezadnje pot srca, kajne? Otroci vas bodo naučili tip ljubezni, na vas pa je, da jo prakticirate v svetu, jo razširite in vsem daste možnost, da jo sprejmejo. Tako se bo spremenilo vaše dojemanje drugih in z njim tudi vaš celotni svet.

Izkušanje neskončnega

Ko postaneš starš, to si. Za vedno. Ta občutek je lahko strašljiv, je velika odgovornost. Lahko je tudi olajšanje, da bo nekdo vedno vaš otrok, naj se zgodi karkoli. Vendar se ne zanašajte na to. Raje se od njega naučite bivanja v trenutku. Naučite se, da ni pomembno, kje ste v službi, le da delite nekaj časa tudi z njim. Če mu boste dovolili, vas bo naučil tudi, da ni boljšega trenutka, kot je prav ta, da užijete.

Popolno čiščenje čaker

Čiščenje čaker in avre staršev poteka samo med nosečnostjo. Potencirano se izraža  predvsem pri mamicah, ki imajo med nosečnostjo velika čustvena nihanja. Čiščenja čaker je deležen tudi partner, vendar v milejši obliki.

Osebna rast

Imeti otroka je lahko najboljše popotovanje vašega življenja. Ponuja vam odličen teren za osebnostno rast. Veliko manj časa imate, veliko manj ur počitka imate na voljo in veliko več odgovornosti ter opravil. To vas prisili k boljši organizaciji časa, postavljanju prioritet in ciljev. Prav tako vas sili, da začnete zaupati vase, prevzamete odgovornost zase in za otroka in se začnete prepuščati življenju. Tako boste razvijali svojo intuicijo in svojega duha. Vsakodnevno boste vadili brezpogojno ljubezen in se urili v njej. To vam bo pomagalo, da ste Ljubezen in da živite Ljubezen!

Deli svoje mnenje! 2
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Mojca
  komentiral 3 leto nazaj
To je res..brezpogojna ponosna ljubezen..lahko smo srečni ...sreco si delimo privoscimo želimo ...tako deluje
Irena
  komentiral 3 leto nazaj
Drži,drži,drži,vsaka napisana beseda. Hvaležna sem neskončno,da sem lahko mamica. Z vsem,kar pride zraven.
Nalagam...