Uredništvo

Tedenski namig 28. 12. 2014-4. 1. 2015

piše: Uredništvo
28. december 2014    211 ogledov

Pozdravljeni!

Vsak od nas se kdaj znajde v navidez nemogoči situaciji, ko se nam zdi, da nič ne gre tako, kot bi moralo iti, ali ko se nam zdi, da smo za vse stvari popolnoma sami in da se ne moremo zanesti na nikogar drugega. Ali ko se nam zdi, da ne spadamo na ta svet, med te ljudi, ko se nam zdi, da je vsega preprosto preveč ali premalo.

Da, na neki ravni smo res sami, sami sebe razumemo najbolje, smo majhen, celovit organizem. Sami se odločamo, kaj v življenju želimo, po čem stremimo, kako živimo. Če se nimamo radi in nismo samozavestni, se kaj hitro lahko zgodi, da sebe izgubimo. Izgubimo zavedanje, kdo smo, kaj želimo in predvsem kam gremo. Izgubimo pa ga tako, da drugim prepuščamo odločitve. Kajti če se vi ne boste za nekaj odločili, se bo hitro našla oseba, ki se bo odločila namesto vas.

Bodite v tem tednu pozorni na to, kdo se odloča v vašem življenju. Nič ni hudega, če se kdaj prilagodite, vendar se za to prilagoditev odločite zavestno, s polnim zavedanjem in prevzemanjem popolne odgovornosti. Vzemite si nekaj časa pred spanjem in se ozrite na preživeti dan. ;)

Ko vas popadejo občutki nezmožnosti, izgubljenosti, se zavedajte, da nikoli niste zares sami. Ste sam svoj organizem, ki je del velikega organizma, ki skupaj živi, čuti, diha. Ste del vesolja, sile, življenja. Ste vse in ste nič. Ste popolni točno takšni, kakršni ste, in situacija, v kateri ste, se vam dogaja z razlogom. Mogoče samo zato, da ugotovite, česa si ne želite, mogoče zato, da se prebudite, mogoče zato, da potrdite, da si to res želite.

Vendar nikoli ne pozabite, da niste sami. Ste samostojni, vendar nikoli sami, čeprav se vam na prvi pogled zdi tako. Obdani ste z ljubeznijo, le zaupajte! ;)

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...