─îarobni Dih, ─Źarobnost, kristali, prodaja in storitve

Ne trudite se, da bi ugajali drugim

9. marec 2015    718 ogledov

Vsake o─Źi imajo svojega malarja in vsak ─Źlovek ima svojo resnico ter svoj pogled na ┼żivljenje in svet. Kolikor ljudi, toliko okusov, razli─Źnih ┼żelja, spoznanj, izku┼íenj, ljubezni ÔÇŽ

Zakaj se potem toliko trudimo, da bi ugajali drugim? Da bi nas razumeli? ┬áDa bi videli lepoto tam, kjer jo vidimo samo mi? In ob─Źutili strah, kjer se mi po─Źutimo ogro┼żeno?

Pomanjkanje samozavesti nas sili, da nenehno i┼í─Źemo potrditve v svoji okolici. Nezaupanje vase, v svoje sposobnosti in ┼żivljenje kot tako nas dela odvisne od drugih. Ne ┼żelimo si napak, zato nenehno spra┼íujemo in i┼í─Źemo odgovore v tistih ljudeh, v katere verjamemo bolj kot vase. Ni─Ź ni narobe, ─Źe prosimo za nasvet ali ┼żelimo drugo mnenje.

Vendar se zavedajmo, da s tem, ko nenehno upo┼ítevamo mnenja drugih,┬áre─Źemo┬ásvojemu notranjemu ─Źutu, svoji dragoceni intuiciji: Ne hvala. Ne potrebujem te.

Vse odgovore pa vendar nosimo v sebi.

Tega, kako sami vidimo svoj svet, ne moremo nikoli opisati z besedami. Svojih ob─Źutkov, ki jih do┼żivljamo, ne moremo nikoli v celoti izliti na papir, lahko ustvarimo samo kan─Źek tega.

Vsak umetnik, ki izlije svojo energijo na platno, papir, oblikuje kamen itd., nam ne more nikoli pri─Źarati tega, kar je sam ob─Źutil in videl ob ustvarjenju tega dela. ─îetudi prepoznamo v kakem izdelku ─Źarobno mojstrovino, je to le kapljica tistega, kar nam je umetnik ┼żelel sporo─Źiti. Seveda se za─Źuti pozitivna energija, ki kar kli─Źe po trajanju, u┼żivanju, branju, vendar pa lahko prvotno stanje v polnosti izkusi vedno le avtor sam.

Zato smo ljudje tako zelo dragoceni unikati. Lahko imamo podobne talente, pa vendar vsak na svoj na─Źin predstavi svojo resnico in videnje. In zato tudi vsak na svoj na─Źin privabi enako misle─Źe in ─Źute─Źe.

Ne trudite se, da bi ugajali drugim.

Trudite se le zase, za svoje zadovoljstvo in sre─Źo. Va┼ía energija je namenjena prav posebni skupini ljudi, ki vas bo na┼íla takrat, ko boste na svoje platno prelili prve barve. ┼áe najmanj pa vas naj skrbi, da bi ostal va┼í izdelek brez ogledov. Potrebno je le zaupanje. Zaupanje vase, v ┼żivljenje.

Ljudje smo ustvarjalna bitja. Bitja talentov in izrednih sposobnosti. Zato pogumno pobarvajte svoje ┼żivljenje s svojimi najljub┼íimi barvami. Vedno je ─Źas za nov za─Źetek. V─Źasih je potrebno le, da vzamemo ─Źisto sve┼że platno ali list papirja in pustimo energijam prosto pot.

Kako se pa tebi zdi? 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj ra─Źun 3 ┼żarke (za tvoj 1. komentar)!
Majda
  komentiral 6 leto nazaj
Hvala Agelom in tebiRenata ReaDana
Nalagam...