Uredništvo

Tedenski namig 8.-15. 3. 2015

piše: Uredništvo
7. marec 2015    229 ogledov

Se veselite novega tedna? Ta teden bo namreč naravnost čudovit! Zato ga kar najbolje izkoristite.

Predajte se lepemu vremenu, nastavljajte se sončku in okrepite svoje zaloge D-vitamina. Boste videli, kako vas bodo sončni žarki napolnili.

Prebudite se skupaj z naravo! Ta teden je magičen. Začutite energijo narave, začutite, kako se vsaka celica v vašem telesu prebuja. Kako željna je življenja in brstenja. <3

Zdaj je čas za akcijo. Čas, da poženemo kolesje, ki je trenutno mirovalo. Pomagajmo svojemu telesu, da odžene okrnelost zime, pojdimo na zrak rolat, kolesarit, pohajkovat ali teč … Karkoli, samo da se spravimo v gibanje.

Prav tako ne pozabimo na prebujanje naših hormonov … Ne držimo se na vajetih, ta teden je idealen, da smo drzni tudi v postelji. Eksperimentirajte, uživajte, kričite od zadovoljstva!

Posvetite se tudi vsem projektom, ki ste jih želeli že zdavnaj končati … Vzemite si čas in pretehtajte, ali si jih res želite uresničiti in kaj vam bodo prinesli. Če ne vidite koristi, jih zavrzite in naredite prostor za nove.

In ne nazadnje, posvetite se svojemu duhu. Privoščite si nekaj le zase, pocrkljajte se s svojo najljubšo razvado. Privoščite si kavo v naravi, miru ob žvrgolenju ptičkov in sončku, ki vas bo neustavljivo božal in ljubkoval.

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...