Boris Vodopivec

Zdravljenje z zvokom in glasbo

4. avgust 2015    153 ogledov

Obe zdravljenji imata zelo dolgo zgodovino saj segata v Antiko, Egipt in na Kitajsko. Zvok je najstarejša oblika zdravljenja in predstavlja pomemben del zgodnjih naukov Grkov, Kitajcev, Indijcev, Tibetancev, Majev in Aztekov. Kolor terapija je stara tako kot splošna medicina. V zadnjih stoletjih je postala bolj virtualna tako kot tudi zdravljenje z glasbo. Zanimivo, da ravno ta združitev dualnosti v smislu znanosti in ezoterike deluje poživkjajoče in tudi realno zdravi. Veliko je znanstvenih dokazov, ki so se pojavili predvsem v zadnjem času in ki potrjujejo celo ezoterične skrivnostne in nemogoče celo Božje trditve. In znanje, ki je potrebno je veliko, ker moraš stvari razumeti z več različnih kotov in iskati povezave med vidnim in nevidnim.

Za zdravljenje z zvokom in glasbo sem se odločil, ker sem po izobrazbi glasbenik za hobby pa fotograf. Povsem po naklučju sem se začel ukvarjati najprej z zvokom; preštudiral sem veliko literature; predvsem tuje, s svetlobo pa tudi po naklučju. Postalo mi je zanimivo. Tudi testiral sem zdravljenja na sebi in drugih in bil zelo uspešen tako da za vsako bolezen, katero se odločim zdraviti v naprej zagotovim ozdravitev ali vsaj vidno, čutno izboljšanje zdravstvenega počutja. Zato, ker predvsem zdravim holistično in ugotavljam vzrok in posledico nastalih stanj.

 

 

Profesor Boris Vodopivec

 

Deli svoje mnenje! 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Fredy
  komentiral 4 leto nazaj
Mení bi vsekakor pomagala, ne vem pa, ali tudi moji hceri, ku ima hudo depresiou in tudi antidepresivi bore malo ucinkujejo. Hvala, vse dobro.
Nalagam...