Barbara Pust

Dr. Wayne W. Dyer

piše: Barbara Pust
3. september 2015    85 ogledov

Krhkost in minljivost. Včasih si mislimo, da smo večni in nas nič ne more ustaviti. Pa smo res samo orehove lupinice. In se zgodi. Dušica oddide v druge sfere, mi pa ostajamo s svojimi čustvi žalosti, jeze... 

 

Tokrat me je res presenetila novica, da ni več med nami enega največjih modrecev dr. Wayne W.  Dyerja. 

 

Tisti, ki ne veste, moja želja je bila, da pisatelja pripeljem v Slovenijo. Napisala sem mu pismo in ga prevedla ter poslala. Pismo ni padlo na plodna tla. Želja pa je ostala v mojem Vortexu.

 

In kaj se je zgodilo?

 

Glede na to, da vidim, slišim, čutim preminule in jim pomagam na drugi strani, ter prenašam njihova sporočila, sem bila presrečna, da sva se srečala v tej dimenziji. Presrečna je mila beseda, točila sem debele solze radosti in se zahvaljevala za to priložnost. Da pride k meni in me vodi, res čudežno!

 

Ko damo nebesom možnost, da nas obdari, prejmemo res velika darila. 

 

Darilo tokrat res ni bilo materialno, vendar veličina tega presega vse.

 

Še vedno je ob meni, ko to pišem. Navdihuje me, opogumlja....naj napišem kar se je zgodilo, brez olepšavanja in prikrivanja. Čas je, da se spregovori tudi o tabu temah in očistimo strahove v zvezi s tem.

 

Prilagam vsebino pisma:

 

Spoštovani,

Pred časom sem srečala znanko, ki mi je pripovedovala, kako vas je srečala v Medjugorju, kjer je govorila z vami ne da bi znala angleško in bila sem navdušena nad njeno zgodbo. Slišala sem tudi, da ste obiskali  Assissi v Italiji. In ker sem bila  med zadnjimi božičnimi prazniki v bližini, sem to mesto tudi sama obiskala. Navdušena sem tudi nad knjigo Anite Moorjani, ki jo priporočate.

In zakaj vam pišem? Da bi vas lahko spoznala in objela v živo na sončni strani Alp v Sloveniji.  Vabim vas, da obiščete Slovenijo in gostujete pri nas, s svojimi predavanji in individualnimi srečanji, v mesecu oktobru 2014 ali kasneje.  Za to idejo stojiva dve osebi: moja prijateljica Alexandra in jaz Barbara, ki sva prebrali  mnogo vaših knjig (wishes fulfilled, change your thougts-change your life, the shift…) in si ogledali filme in posnetke na youtubu. 

Vsak večer si predstavljam in občutim, kako se rokujem z vami, ko pridete k nam. Tu vas potrebujemo. Potrebujemo novo motivacijo, navdih, vero v dobro…. Trenutno preživljamo osebno krizo, zlom vrednosti posameznika in družine ter finančno krizo in moram priznati, da je bilo življenje že boljše. Vem pa, da  lahko skupaj z vami, vsem nam polepšamo življenje. Resnično upam, da si vzamete čas za nas.

In zakaj sva izbrali prav vas? Ker ste eden redkih zares srčnih ljudi, ki brez zadrege govori to kar živi.

Naša mala dežela ima mnogo čudovitih krajev, tako morje, gore, podzemne jame, kakor trte, jezera, polja in veliko energijskih točk ter neokrnjene narave.  Vse na enem mestuJ. Želeli bi vam pokazati, ta zaklad. Kje pravzaprav je Slovenija? Med Avstrijo, Italijo in Hrvaško. Zelo blizu so Benetke in na drugi strani Dunaj. Ste že slišali za Blejsko jezero? Je eno izmed najsrčnejših točk naše države. Več o tem si oglejte na: http://www.slovenia.info/en/Nature.htm?narava_znamenitost=0&lng=2

In še enkrat, res srčno upava, da se spoznamo tudi v živo.

Veseliva se vašega odgovora,

Barbara in Alexandra

 

Najine prošnje so bile uslišane. Hvala Wayne.

Vir: Danuba, svetovanje za življenje
Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...