Šola Intuicije, izobraževanja, angelska svetovanja, medijstvo, spletna trgovina

Tedenski numerološki namig za 21.–27. 12. 2015

18. december 2015    94 ogledov

Pozdravljeni!

Magičnost decembrskih dni se približuje vrhuncu, druženja in praznovanja so vse bolj prežeta s pristnostjo pravih energij. Teden bo pod vplivom energije števila šest, ki spodbuja sočutje, povezanost, skrb, odgovornost in razumevanje, predvsem med družinskimi člani, sorodniki in bližnjimi. Družabnost, zabave in romantični trenutki bodo na vrhuncu. Okrepili bomo družinske odnose in odnose na splošno, saj bo kreativna energija z dobrimi idejami zapolnila naš um. Pred nami je teden, ki bo odlična priložnost za obdarovanje. Energija šestice bo spodbujala lepoto, romantičnost, dragocenost v vseh stvareh. Prisluhnite svojim notranjim občutkom in izberite pravo darilo za pravo osebo. Imeli boste priložnost, da izberete natančno tiste stvari, ki bodo v danem trenutku dani osebi prinesle radost, ljubezen in mir v srcu.

V tem tednu boste znali izbrati tudi prave besede in tako ohranili pristne in dobre odnose. Sebičnost, prevzetnost, samovšečnost, ozkosrčnost prepoznajte, ozavestite najprej pri sebi in poskušajte spremeniti tok energije v pozitivno smer. Nagrajeni boste. Naj bo energija optimizma tista, ki jo boste v tem tednu zagotovo lahko uporabili doma in na delovnem mestu. Kakšen dan si le popestrite tako, da k sebi povabite nekaj najožjih prijateljev in priredite zabavo. Dobro se boste počutili. Radodarnost tega tedna bo poudarjala vašo lepoto. Pri občutkih dvoma se vzdržite in se zavedajte, da so na tapeti družinski odnosi in situacije. Ne zapravljajte časa za družinske zadeve v drugih okoliščinah, ta teden je pravi, da izkoristite priložnost in naredite za družino in odnose največ. Vzdržite se tudi prepirov v partnerskem odnosu, poskušajte se umiriti in se raje spomnite lepih trenutkov, ko sta se spoznala, kaj je bilo tisto, kar vam je bilo resnično všeč. S tem se ne boste izognili izzivu ali potlačili energij, kvečjemu jih boste razrešili, če boste ozavestili, da je ključ v igri energij.

Teden bomo začeli z energijo devetice, kar pomeni, da bomo imeli veliko duhovnih uvidov, prepoznav. V veliko pomoč nam bodo občutki, s pomočjo katerih boste zaključili stare vzorce, odnose in igre energij. Tudi izgub ni za izključiti.

Ozavestili boste, da ste prišli do te točke z namenom, da danes vidite širšo sliko in lahko dano situacijo razumete ter ste bogatejši za še eno izkušnjo.

Teden bo prevetrila hitra, vesela, razgibana in radostna energija petice. Hitre spremembe razpoloženja, občutki panike, kolerični izbruhi jeze in besa vas lahko spravljajo iz cone udobja v nove doživljaje in nove izkušnje. Energije sprejmite z radostjo in veseljem, se ob tem zabavajte in ostanite duhoviti, saj boste le tako ohranili mladostniško energijo. Po vseh teh razgibanih dneh se vam bo prilegel konec tedna, ki bo zahteval, da vaša prefinjena, magnetna energija razvija vaše edinstvene, pristne naloge, projekte in tudi odnose.

Prepustite se magičnosti decembrskih dni, občutite navdih in uresničite želje svoje duše. Teden bo praznično obarvan in dovolite, da vam ogreje vsaj tolikšen delček srca, da se boste počutili resnično izpolnjene. Cenite drobne, majhne stvari, ki vas osrečujejo, svoje bližnje pa nagradite s kakšno čudovito besedo. Naj toplina, ljubezen, nežnost in sočutje polnijo vaše domove v teh prazničnih dneh.

Dovolite si pogumno izraziti edinstvenost svoje duše in preživite mirne praznike.

Karmen

Več o numerologiji in svetovanjih. »

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...