Šola Intuicije, izobraževanja, angelska svetovanja, medijstvo, spletna trgovina

Tedenski numerološki namig 18.-24. 1. 2016

17. januar 2016    90 ogledov

Teden bo pod vplivom energije števila tri in z vami bo moč besede. Energija bo spodbujala vašo kreativnost, izbiro dobrih idej, pisanje, izražanje skozi umetnost. Prihajoči teden energijsko ne bo v ravnovesju. Sami boste morali poskrbeti za harmonijo, da boste lahko brezskrbno izražali svojo ustvarjalnost. Verjetno boste začutili veliko zaletavosti, hitro navdušenje nad stvarmi in projekti, nenadzorovano strast, nekateri se boste na situacije odzvali precej kolerično ali pa s precej ostrim besednim zakladom. S svojo ambicioznostjo in požrtvovalnostjo se boste lahko v tem tednu znašli razpeti med odgovornostjo do svojih družinskih članov in kariero. Umirjajte, meditirajte in uporabljajte sprostitvene tehnike, ki vam bodo pomagale ustvariti harmonijo. 

V tem tednu vas bo razvajala tudi srečaUspeh je torej neizogiben. Ljudem, ki bodo ljubosumni na vas, razložite in vedite, da ste za uspeh trdo garali in tudi dolgo. Ničesar vam niso dali zastonj. 

Uspeh je nekaj, v kar je treba verjeti, ter zanj nenehno in potrpežljivo delati. Energija trojke bo spodbujala druženje in zabave tako na osebnem kot na poslovnem področju. Poskušajte izkoristiti te frekvence in bodite do pritiskov ravnodušni in ljubeči. V tem tednu lahko tudi izgubite kakšno osebno stvar, zagotovo z namenom, da prepoznate svojo notranjo moč in da se zaveste, da lahko brez te stvari pogumno in neomajno nadaljujete svojo življenjsko pot. Na izgube na splošno je v življenju smiselno pogledati še z drugega zornega kota in jih sprejeti kot izjemno dobro izkušnjo. Zato prizanesite sebi s stresom in vsemi negativnimi občutki, ki v takšni situaciji kot bombe letijo vsepovsod naokoli. V tem tednu naj vas vodi zavedanje, da v življenju ni pomembno, kaj rečemo, ampak kako nekaj rečemo, in prav tako ni pomembno, kaj storimo, ampak kako to storimo.

Moč volje, besede in duhovnih uvidov bo v prvih dveh dneh tedna vplivala na delavnost. Postavljali boste nove temelje, delovali pridno, sistematično in vztrajno. Ko boste začutili, da sta vaša vložena energija in čas zgradila dober temelj, se ji bo v sredini tedna z lahkoto pridružila še energija kreativnosti. Vaše temelje bo polepšala z izvirnimi idejami in besednim izražanjem. Na poslovnem področju boste končno lahko sestavili novo pogodbo ali pripravili poročilo, s katerim ste odlašali, ali pa boste dobili nove razrešitve za dano situacijo. V drugi polovici tedna bodo energije volje, uvidov in kreativnosti vplivale na vaše izobraževanje in poglobitev vase. V tem času je obisk delavnice, seminarja ali izobraževanja odlična odločitev. Morda boste morali prebrati literaturo, s katero boste prišli do novih in svežih informacij, ki bodo oplemenitile vašo pot do cilja. Praktičnost, kreativnost in prave informacije bodo zagotovile uspeh tega tedna. Zaključevanje preteklih rutinskih dejanj je priporočljivo. Stari vzorci, dejanja, odnosi in situacije izgubljajo moč. Bodite kreativni, uporabite znanje in nove ideje ter pogumno naredite spremembo.

Želim vam uspešen teden!

Karmen

Več o numerologiji in svetovanjih na »

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...