Šola Intuicije, izobraževanja, angelska svetovanja, medijstvo, spletna trgovina

Tedenski numerološki namig 22.-28. 2. 2016

19. februar 2016    61 ogledov

Pozdravljeni!

V februarju je za vami kar nekaj izjemnih izkušenj, duhovnih uvidov, zaključkov in trdega dela, predvsem na sebi. Vsa ta izkustva vam bodo v prihajajočem tednu prišla prav, saj boste lahko razvijali energije števila štiri. Energije štirice bodo pri posamezniku uvajale red, disciplino, vztrajnost, pridnost in predvsem delavnost. Pred vami je torej izjemno deloven teden. Smiselno bo, če si boste zadane naloge dobro organizirali. Le tako bodo energije tekle in ustvarjale čvrste temelje. Zagotovo bodo v prihajajočih dneh na preizkušnji tudi vaša čustva. Tisti, ki si nikakor ne morete vzpostaviti urnika, prioritet, reda in discipline predvsem v službi, boste to v tem tednu zagotovo primorani storiti.

Svoboda je prijetna stvar, če jo razumemo v pravem pomenu besede. Svoboda je odgovornost in organiziranost. Ker vas bo preplavljala delovna energija, je priporočljivo, da znate poskrbeti tudi za svoje zdravje. To pomeni, da si znate vzeti dovolj časa za počitek in tudi zase. Energije, s katerimi se srečujete ta teden, igrajo posebno vlogo in vas učijo, da vzdržujete svoj notranji steber moči. Tega vam bo pomagala ustvariti ali pa učvrstiti energija števila štiri.

Če ste imeli postavljene temelje na nekem področju in energij niste ozavestili, ko so na vas pritisnile, lahko pričakujete hitre zaključke in močne občutke, ki vas utegnejo vznemiriti. V takšni situaciji se je priporočljivo ustaviti, pogledati in ozavestiti, kakšna energija vas je pripeljala do tega zapleta. V tem tednu lahko pri posameznikih na dan pridejo karmične situacije, dogodki. Čas bo tudi za razrešitev podedovanih vzorcev, lahko tudi iz preteklih življenj. Prepoznajte rdečo nit in razvozlajte uganko. Z intuicijo, močnimi duhovnimi uvidi in sprejetjem sprememb boste izredno veliko lahko naredili zase. Znali boste vztrajati pri svojem, torej boste tudi odločnejši. Vse stvari, ki se jih boste lotili, dokončajte v tem tednu, sicer boste to s težavo storili kasneje. Odlično bo, če boste energije uravnovesili z meditacijo in si tako razjasnili misli in občutke ter se karmičnih zapletov lotili zavestno. V tem tednu bodite predani predvsem službi, karieri, poslu. Zdaj ni pravi čas za razreševanje čustvenih situacij doma. Preveč se boste čustveno zapletali in ne boste našli pravih rešitev. Bolje, da počakate na energije, ki vas bodo podpirale.

Čustven, deloven in zelo ambiciozen teden je pred vami. V začetku tedna bo ustvarjalnost preizkušala prav vaše družinsko življenje. Poskušajte sprejeti odgovornost in urediti stvari, situacije ter ustvariti družinsko harmonijo. Ne zapletajte se v globoka razčiščevanja. Sredina tedna bo narekovala izjemen delovni tempo, tako da boste tisti, ki do takrat ne boste padli v ta tek, to zagotovo začutili. Proti koncu tedna boste želeli postaviti sebe na prvo mesto, imeli boste močno voljo po uresničitivi nekega cilja. Videli boste pravo pot, zato boste nastopali zelo suvereno, racionalno in neodvisno. Konec tedna bo pod vplivom močne energije intuicije, ambicioznosti, humanitarnosti in človekoljubnosti. Zato boste na vse skupaj v tem tednu lahko pogledali z višjega duhovnega vidika in zastavljene naloge razrešili resnično edinstveno. V februarju so na preizkušnji vaši občutki, empatija, čustva na splošno. Skozi tedne ste se učili spustiti oz. prekiniti stare energije, ki vam za prihodnost ne služijo več. Vse to je pripomoglo k točki, kjer ste danes. Zagotovo ste bolj suvereni, odločnejši in navsezadnje tudi močnejši. S postavljenim notranjim stebrom udejanjate svoje sanje. Popazite, da vas v tem tednu ne zamikajo hitri zaključki in mamljivi rezultati. Energije štirice vas bodo učile, da ne prehitevate stvari in da jih udejanjate korak za korakom, saj boste le tako ter s pridnostjo, predanostjo in vztrajnostjo dosegli neprecenljiv uspeh na materialnem področju.

Sledite svojim ciljem vztrajno in obogatite ter bogastvo tudi ohranite.

Karmen

 

Več o numerologiji in svetovanjih»

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...