Šola Intuicije, izobraževanja, angelska svetovanja, medijstvo, spletna trgovina

Tedenski numerološki namig 29. 2.-6. 3. 2016

28. februar 2016    85 ogledov

Pozdravljeni!

Polni novih spoznanj in duhovnih uvidov na različnih življenjskih področjih iz preteklega tedna boste v nov mesec in teden vstopili bolj razgibano, veselo in sproščeno. Pred vami je teden olajšanja in razbremenitve, odpiranja in duhovnega prebujenja. V tem tednu se lahko osvobodite nekaterih bremen iz preteklosti, lahko tudi kriznih situacij, težav ali vzorcev. Začutili boste povezanost s seboj in posledično z drugimi. Dobro se boste počutili, če boste razširili svoja obzorja z dodatnim izobraževanjem ali pa celo svetovali ter učili druge. Vaša očarljivost bo na najvišji točki lestvice priljubjenosti.

Izžarevali boste svojo srčnost, duhovitost, navdihovali vas bodo velika radovednost, gibanje in komunikativnost. Ne boste se branili entuziazma in poguma, odprti boste predvsem za nove stvari. Nekateri pa boste lahko imeli občutek, da vam gre vse narobe. To bodo za vas zagotovo prelomnice, zaradi katerih boste preprosto morali sprejeti novosti ter svojo statičnost premakniti v bolj sproščeno in lahkotno okolje, situacijo. V tem času lahko začutite veliko nestrpnosti, jeze, besa, lahko ste zelo nemirni in nagnjeni k ljubosumju ali drugim čustvenim izbruhom. Ker bodo energije od vas zahtevale spremembe, boste nekateri, ki tega kljub vsemu ne boste hoteli, potisnjeni dobesedno do roba. In če pod tem pritiskom nikakor ne boste popustili, bo za to poskrbelo vesolje. In vam spremembe ali novo situacijo dobesedno dalo v 'naročje' in reklo: akcija! Energije bodo želele, da resnično spustite stara prepričanja, vzorce, in vas v zameno nagradile z neprecenjivimi darovi.

Veliko bolj lahkotno, veselo in razgibano se boste počutili, če boste energije števila pet sprejeli in z njimi pluli. Tisti občutljivejši, ki zaznavate te frekvence, boste čutili manjše neravnovesje med pretirano čustvenostjo in lahkotnostjo. Ti dve energiji težko hodita lahkotno druga z drugo. Potrebno bo veliko ozaveščanja in delovanja z znanjem. Razreševanje različnih situacij, izzivov vas bo krepilo v kilometrini nabiranja izkušenj. Z vsako pridobljeno izkušnjo ste neizmerno bogatejši. Vaša podzavest je močnejša od vaše zavesti, zato se boste tako tudi odzivali na okolico. Odločitve sprejemajte na osebnem področju, osebno plat pustite čakati na ugodnejše energije. V tem tednu se zavedajte, da svojo realnost ustvarjate vi sami. Ste kreator svojega življenja. Kot pravim, če boste spremenili pogled nase, boste s tem zagotovo pripomogli k spremembi svojega značaja in navsezadnje tudi k prihodnjim življenjskim izkušnjam.

Teden bo pod vplivom čustvene energije števila tri, nemirne petice, ki si želi nenehnih sprememb, raziskovanja, izkušenj, in modre devetice. V začetku tedna izkoristite in zbrusite svoje organizacijske sposobnosti, naučite se trdo delati in uspeh je zagotovljen. Pridobljene izkušnje in doseženo materialno udobje bodo dober temelj za vaša prizadevanja v prihodnjih dneh. Dvojna moč petice bo razvijala sredino tedna, kar pomeni, da boste na preizkušnji, ali resnično znate živeti lahkotno, podjetno in elegantno plujete skozi valovanje sprememb. Te dni lahko na področju kariere vpeljete novosti, umirite svojega nemirnega duha in razmislite o svojih življenjskih usmeritvah. Proti koncu tedna boste trdo delali, izjemno boste vztrajni, sistematični, redoljubni. Izkoristite ta val in si postavite čvrste temelje. Sprejmite odgovornosti, poplačane bodo z zadovoljstvom in spoznanjem o vaših sposobnostih, da lahko uresničite svoje cilje oz. sanje. Izzive tega tedna ste nekako premagali, konec tedna pa izkoristite za druženje s prijatelji oz. ljubimi bližnjimi. Konec tedna izkoristite za to, da raziščete tiste zanimive dele sebe, ki kličejo po pisanju, slikanju ali drugih umetniških spretnostih. Bodite kreativni in resnično uživajte v tem čudovitem dušnem pretoku.

Živite svoje življenje bogato. Sprejmite priložnosti, pridobite izkušnje in se družite!

Karmen Plavčak

 

Več o numerologiji in svetovanjih. »

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...