Šola Intuicije, izobraževanja, angelska svetovanja, medijstvo, spletna trgovina

Tedenski numerološki namig 6.-13. 3. 2016

4. marec 2016    101 ogledov

Pozdravljeni!

Pred vami je kreativnost na področju osebne in duhovne rasti. Na vas bosta v tem tednu vplivali energija in moč števila sedem. Prebujali boste svoje zdravilske sposobnostisvojemu telesu boste želeli pomagati s pomočjo različnih alternativnih in duhovnih znanj. Poglabljali in raziskovali boste mistiko, duhovnost, zdravilstvo, spet drugi pravi okultizem, tako da vam ne bo dolgčas.

Prisluhnite svojemu notranjemu glasu, šepetu svoje duše, ki vas tiho nagovarja, v katero smer naredite odločen korak. Bodite pozorni na ljudi, ki vam prihajajo na pot in vas podzavestno usmerjajo ali potrjujejo vaše odločitve. Zaupajte občutku in intuiciji, nagrajeni boste.  

Začutite strast, kreativnost, srčnost, prepustite se izjemnim umskim sposobnostim in razširite svoja obzorja na vseh življenjskih področjih. V tem tednu boste imeli moč, da pridobite izjemne odgovore, le zaupajte.

Dobili boste prave razrešitve, ideje, ki jih potrebujete pri svojem izzivu ali situaciji, v katero ste se zapletli. Imeli boste močan občutek, močno voljo, da zaplujete z energijo neodvisnosti in se postavite zase. Vsekakor pa se boste v tem tednu raje učili skozi osebne izkušnje, ne boste pristali na zunaj vsiljene discipline. Odločni, filozofski in človekoljubni boste. Svojo raven žrtvovanja boste v tem tednu potisnili na najvišjo možno točko. Ker vas bosta navdihovali globoka ljubezen do človeštva in ljubeča narava, popazite na svojo vitalno energijo. Ne razdajajte se, ampak energijo regenerirajte in je nekaj ohranite zase. Ne dovolite si kronične utrujenosti, ta vas bo potiskala do roba, dokler ne odpoveste, zato se tega zavedajte in za svoje telo pravočasno poskrbite. Da boste našli harmonijo znotraj sebe, lahko svoj čas namenite tudi kateri izmed sprostitvenih tehnik. Mir v srcu pa boste ustvarili tudi z izobraževanji o mistiki, okultizmu, alternativi ali pa s kakšno dobro tovrstno literaturo. Idej vam zagotovo ne bo primanjkovalo. Med odlične sprostitvene tehnike uvrščamo meditacije, gong kopeli, jogo, energijske masaže in podobne dejavnosti. Privoščite si jih. Nekateri se boste neizmerno dobro počutili v svoji družbi, okoli sebe ne boste potrebovali nikogar. Navdihovali vas bodo tišina, mir, narava, zato se prepustite in cenite vsak trenutek. Navadno v takšnih okoliščinah izjemno nežno pridobite izkušnje, ki vam kasneje dobro služijo v stresnih razmerah. 

 

 

Tako se naučite, kako se je dobro v stresnih situacijah samo za minutko umakniti od vsega vrveža, se povezati sami s seboj in okrepiti svoj notranji steber. Svoje strahove premagujte z znanjem, pridobite informacije, prave odgovore, ki jih iščete že dalj časa. Vzemite si čas in celostno pristopite k raziskovanju samega sebe kot tudi situacij okoli sebe.

Močna volja v začetku tedna vas bo spodbujala, da svoji individualnost in neodvisnost pokažete navzen. Stopite na svojo pot brez strahu, pogumno, jasno in odločno. Ko boste naredili takšen premik, vas čaka malo bolj umirjen dan ali dva, da si naberete notranje moči, okrepite intelekt, ki bo v tem času še posebej odprt, in pridobite prave informacije, ki si jih zapišite. Proti koncu tedna boste podprti z energijo obilja v materialnem svetu. Kar pomeni, da boste zaradi dobre organizacije in učvrstitve svojega materialnega položaja ustvarili še trdnejše temelje za prihodnost. Duhovni uvidi in intuicija vas bodo konec tedna vodili do pravih idej. Vaša naloga pa bo, da se boste kreativno, z vsem znanjem in voljo teh zamisli lotili in jih uresničili kasneje, ko vas bodo energije bolj podpirale. Moč besede, energija in vaše umske sposobnosti bodo vaš cilj naredile jasnejši. Na podlagi jasnega cilja pa se bodo vaša vizija in sanje hitreje uresničevale. Prepustite se vplivom števila sedem in pridobite izjemne izkušnje, znanje in modrost.

Cenite svoje znanje, duhovne vrednote in živite svoje življenje modro!

Karmen

Več o numerologiji in svetovanjih. »

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...