Šola Intuicije, izobraževanja, angelska svetovanja, medijstvo, spletna trgovina

Tedenski numerološki namig 21.-27. 3. 2016

18. marec 2016    85 ogledov

Pozdravljeni!

Spomladanske energije prinašajo ugoden čas, ko se boste izjemno veliko ukvarjali prav z razmerji, odnosi na vseh življenjskih področjih. V tem tednu boste imeli priložnost, da si vzamete čas in svoje odnose ocenite ali pa jih oplemenitite in razvijete v kaj več. Pod drobnogledom bodo tako prijateljski kot poslovni odnosi, seveda s skupno vizijo. Posebno pozornost boste raje namenili družinskim in ljubezenskim odnosom.

Energija umirjenega delovanja, prijaznosti, posebne privlačnosti, radosti in romantičnosti bo vplivala na vas. Teden bo izjemno ugoden za sprejemanje določenih obveznosti in odgovornosti, ki ste se jim do pred kratkim raje izognili. Sklepali boste različne dogovore, morda sprejeli celo odločitev, da se poročite ali začnete novo ljubezensko razmerje.

Z veseljem pa se boste posvetili urejanju doma, pisarne ali delovnega kotička, ki vam je zelo pri srcu.

Sprejmite in prepustite se energijam, da oplemenitijo vašo življenjsko pot in uresničijo vaše sanje. Bodite odločni, začnite uživati v izjemnih občutkih.

Nekateri boste na področju kariere lahko razvili svojo profesionalnost in uspeh. Povečale se vam bodo odgovornosti. Teden bo ugoden tudi za sprejetje nove službe, napredovanja, novega delovnega mesta. Spet drugi se boste odločili, da v tem tednu dokončno opravite z nekaterimi negativnimi energijami, odnosi ali situacijami, ki ste se jim do zdaj na veliko izognili. Čas bo primeren za okrepitev sodelovanj, ki imajo skupno življenjsko pot. Čutili boste vpliv energij, ki bodo ponazarjale pomen, naloge ali izzive na področju družine in doma.

V tem tednu lahko za družino in sorodnike naredite največ. Zakaj bi se trudili takrat, ko vas energije ne podpirajo in vam stvari uhajajo iz rok. Vsi spori, ki se dogajajo v odnosih, imajo potencial, da se razrešijo. Zlasti romantičnih odnosov ne postavljajte na kocko zaradi večjih izbruhov jeze, sebičnosti, brezobzirnosti, saj so to energije, ki so se dalj časa zadrževale v našem čustvenem telesu in se niso mogle izraziti. Zato lahko ob takšnih trenutkih ozavestite čustva in si razjasnite sliko z realnim vpogledom v situacijo. Kadar začutite, da vam nekaj ni po godu, se potrudite in to izrazite. Zavedajte se, da to delate z namenom, da sprostite napetosti in energije, ki kasneje ustvarjajo blokade na energijskih poteh. Velikokrat so nepravilno izražena ali neizražena čustva vzrok za fizične izzive v našem telesu. Bodite duhoviti, kreativno in zabavno sprostite energije. Priredite kakšno zabavo v krogu svojih najdražjih, tudi prijateljev, in se počutite prijetno.

Izjemna ustvarjalnost in razumevanje drugih sta energiji, ki bosta razvijali prihajajoči teden. Že začetek tedna bo pod vplivom močnih čustev, strasti in radodarnosti. Lahko pričakujete zaključke, izgube, ampak vse to z namenom, da boste na korake na svoji življenjski poti lahko pogledali še z drugega zornega kota. Izjemni duhovni uvidi vam bodo razkrili jasnejšo sliko, da boste lahko svojo ambicioznost še stopnjevali.

Sredina tedna bo pod močnim vplivom energije števila šest. Dom in družina, odnosi na tem področju bodo doživeli razcvet. Sprejemanje različnih obveznosti in odgovornosti vas bo vodilo v profesionalnost na poslovnem področju in do uspeha. Konec tedna bo nabit s strastjo, radodarnostjo in dobrimi idejami. Zadnje dni tega tedna izkoristite za druženje. 

Pred vami so prazniki, podaljšani konec tedna, ki bo še v večji meri poskrbel za harmonijo in plemenite odnose v vašem domačem okolju. Začutite tisto pravo energijo povezanosti s svojimi družinskimi člani, pa čeprav jih nimate vsak dan pri sebi. V tem tednu si vzemite čas in vsaj en dan preživite v tem čudovitem družinskem utripu in harmoniji, ki jo z radostjo in veseljem ohranjate.

Naj vas v tem tednu spremlja radost  energija, ki kot plesoči plamen v vas ohranja ravnovesje. heart

Karmen

Več o numerologiji in svetovanjih si lahko preberete tukaj. »

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...