Šola Intuicije, izobraževanja, angelska svetovanja, medijstvo, spletna trgovina

Tedenski numerološki namig 28.-3. 4. 2016

26. marec 2016    83 ogledov

Pozdravljeni!

Energije resnično želijo, da vsak posameznik zasije v svoji najlepši diamantni svetlobi. Še malo stisnite zobe in pobrskajte po bazenu podzavesti in z zavedanjem krepite svoj notranji steber moči. Prihajajoči teden bo pod vplivom števila sedem. Na vaš intelekt ter razvoj osebnostne in duhovne preobrazbe bo v tem tednu vplivala energija besednega, kreativnega izražanja, produktivnosti in sistematičnosti. Z redom, disciplino, natančnostjo in pridnostjo boste raziskovali svojo notranjost. Bodite dosledni in poskrbite tudi za svojo vitalno energijo.

Če se še niste lotili razstrupljanja in čiščenja telesa, bo v tem tednu čas, da to storite. Novim energijam boste lahko omogočili, da okrepijo energijske poti v vašem telesu in posledično povrnejo moč vašim organom. Torej, poskrbite za vitalno energijo, saj s pomočjo zdravega telesa lahko uresničujete svoje cilje in navsezadnje tudi svoje sanje. Nekateri boste začutili velike energijske premike, tudi pritiske na posameznih življenjskih področjih. Zato poglobite zavedanje in oplemenitite svoj intelekt z novimi, svežimi informacijami. Ste na poti do pravih informacij, zato jih zapišite, saj vam bodo prišle prav pri naslednjih korakih. Prava izbira literature, dobre knjige in člankov bo razširila obzorja vsakemu posamezniku, ki bo želel ubrati pravi pristop k razrešitvi neke situacije, izziva ali odnosa. Ob hitrem tempu vsakdanjika se je v prakso močno vpeljalo veliko energijskih sprostitvenih tehnik na vseh življenjskih področjih – uporabite jih! Nikar ne odlašajte s časom, ampak naredite korak in se jih lotite. Regeneracija vaše vitalne energije bo izjemna, saj boste ponovno našli povezanost med svojim umom, telesom in dušo. Privoščite si in se negujte! Teden je primeren za poglabljanje različnih alternativnih, mističnih in okultnih znanj. Vsa ta znanja vam bodo pomagala pri razumevanju vašega vsakdanjika, nekaterim bodo pomagala razviti in uporabiti darove, spet drugim pa te odkriti. Nenehni trening osebne in duhovne prakse vam bo v življenje prinesel izjemne rezultate ob pravem času in na pravem mestu. Zato se ne izogibajte spremembam, odogovornostim in izzivom v življenju. Zaživite in se končno zaljubite v življenje. Začutite njegovo strast in ljubezen ter ustvarite svojo resničnost v življenju.

V začetku tedna boste z vztrajnostjo, redom in disciplino, izjemno kreativnostjo, strastjo in besedami izrazili svojo notranjo moč. Pokazali boste svoj individualizem in neodvisnost od drugih. Lahko, da boste videli nove začetke. Morda vas bodo preplavljali občutki in čustva iz preteklosti, zavedajte se jih in jih imejte pod nadzorom. Sredina tedna bo resnično podprta z vplivom raziskovanja, preučevanja in učenja različnih osebnostnih in duhovnih praks. Preštudirajte odgovore, informacije, ki jih boste pridobili, dobro se organizirajte in bodite humani. Iskrenost, strast in srčnost vas bodo navdihovale, saj boste služili višjemu namenu. Ker boste v tem tednu pridobili izkušnje, kako in zakaj je smiselno poslušati svoj notranji glas, svojo intuicijo, boste bolj organizirano in pogumno uresničevali svoje življenjsko poslanstvo. Ker boste močno predani svoji ustvarjalnosti, delovanju in praktičnosti, si ob koncu tedna le vzemite čas tudi za druženje in s svojimi igrivimi energijami izrazite lahkotnost. Druženje vam bo razširilo tako osebni kot poslovni pogled na situacije ali odnose.

Zaupajte in investirajte čas in denar v svoje znanje ter zaživite drugačno, za vas najboljšo resničnost. <3

Raziščite pomebnost duhovnih vrednot!

Karmen

Več o numerologiji in svetovanjih. »

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...