Šola Intuicije, izobraževanja, angelska svetovanja, medijstvo, spletna trgovina

Tedenski numerološki namig 4.-10. 4. 2016

3. april 2016    113 ogledov

Pozdravljeni!

V prihajajočem tednu se bomo pa nadelali. Produktivnost bo na lestvici najvišjih obratov, nikar se ji ne izogibajte. Zavihajte rokave in občutite čarobno moč štirice, ki vas bo vztrajno spodbujala, da boste vsa nova spoznanja, načine ravnanja, nove situacije, tudi nove smernice v vseh odnosih resnično vnesli v svoj vsakdanjik.

Zaupajte svoji intuiciji, svoji notranji moči in si dovolite nove pristope, nove praktičnosti. Seveda je tudi število štiri povezano s karmičnimi energijami, kar pomeni, da bodo v tem tednu pri marsikom na plan prišle situacije, dogodki ali odnosi iz preteklosti.

Lahko boste preizkusili in opravili pomembne izpite. Nekatere čakajo malo manj všečne karmične prigode, ki so del vašega življenja. Vsekakor imate pomoč energij, ki vam omogočajo na takšne stvari pogledati še z drugega zornega kota. Z ozaveščanjem in znanjem, ki ste ga pridobivali do zdaj, se lahko pogumno lotite razrešitve. Običajno gre za čustveno naporne, izjemno močne, na neki način lepljive energije. Vzbujale vam bodo različne občutke, s katerimi morate opraviti na neki ravni v tem življenju, da lahko zaživite tisto resničnost, ki si jo neizmerno želite.

Izjemno pomembno oz. prav vam bo prišlo, če se boste v tem tednu zelo posvetili svojemu delu, poslu, predvsem službi. Na preizkušnji bo čustveno, mentalno oz. celotno energijsko zdravje vaše moške energije. Zato se potrudite in stara prepričanja, ki se glasijo na besedice “ne zmorem”, “ne gre mi”, “ne znam, ker mi tega niso doma dali”, preprosto spustite oz. jih zamenjajte s pozitivnimi in realnimi mislimi ter navsezadnje tudi besedami. Seveda, to je zelo težko, ker ne boste samo mislili, ampak bodo energije od vas zahtevale tudi praktičnost. Morali boste to tudi narediti, če boste želeli živeti tisto resničnost, za katero se ves čas trudite in vanjo vlagate neizmerne količine energije.

Pred vami je torej veliko trdega dela na vseh življenjskih področjih. V tem tednu vsekakor popazite na svoje zdravje, poskrbite, da si boste vzeli dovolj časa in svoje telo regenerirali oz. ga sprostili, se tudi naspali. Vsak posameznik potrebuje vsakodnevno dovolj tako notranje kot fizične moči, da lahko opravi zadane naloge. V tem tednu poskrbite, da boste vse, kar želite postoriti, dokončali, ne puščajte si nedokončanih nalog, ker jih boste v prihajajočih dneh težko dokončevali. Dobro se torej organizirajte in si postavite dobre načrte, kajti imate priložnost uspeha. Uspeh, ki ga boste deležni, lahko tudi ohranite, saj je bil podkrepljen z veliko truda, pridnosti, varčnosti, previdnosti in predvsem veliko močne volje. Na delovnem mestu boste izžarevali izjemno energijo, odločno in zavzeto boste sledili svojim ciljem. Dogovarjali se boste za nove stvari. Imeli boste polne roke dela. Veliko stvari boste lahko opravili, pa tudi brez napak. Na površje lahko pridejo poslovne ideje, ki ste jih že v preteklosti želeli uresničiti, a ste jih opustili. Nov poslovni načrt, nova pogodba ali nekaj podobnega torej čaka na vas. V tem tednu ne hitite, vzemite si čas, stvari še enkrat prenovite in natančno opredelite. Hitrih uspehov in dobičkov pa raje ne pričakujte, zdaj ni pravi čas za to.

Začetek tedna boste veliko pozornosti posvečali prav svoji karieri. Dobra organiziranost, velika disciplina, vztrajnost, zahteve in pogum vam bodo omogočili, da se boste v materialnem svetu zelo dobro znašli, zlasti na finančnem področju. Sredina tedna bo izjemno delovna, spet red, disciplina, pridnost vam bo stala ob strani. Ob takšnem tempu ne pozabite na svoje zdravje, na razbremenitev. Energije proti koncu tedna vam bodo prinašale zelo dobre ideje, zapišite si jih, naredite dobre načrte, kajti nekaj od tega boste lahko uresničili že konec tedna. Izognite se prepirljivosti, sitnobi, lenobi, ljubosumju, muljenju in različnim oblikam uporništva. Sprejmite energije števila štiri v tem tednu, ki je močno okrepljena, potem pa s pridnostjo in vztrajnostjo nadaljujte pot do uspeha. Sledenje pozitivnim energijam v tem tednu vam bo v veliko pomoč, saj boste pridobili izjemno izkušnjo.

Naj vam energija trdega dela in razvoja polepša prihajajoče dni. heart

Karmen

Več o numerologiji in svetovanjih najdete tukaj. »

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...