Šola Intuicije, izobraževanja, angelska svetovanja, medijstvo, spletna trgovina

Tedenski numerološki namig 25. 4.-1. 5. 2016

23. april 2016    105 ogledov

Pozdravljeni!

April zahteva od posameznika resnično prizemljitev, nikakor ni čas za razreševanje zapletenih čustvenih energij in poglabljanja vanje. Zdaj je čas za praktičnost. Energijo in čas vlagajte v discipliniranost, doslednost, red in vztrajnost.

V tem tednu boste pometli po zadnjih kotičkih, kjer so sledi starih, nepotencialnih in negativnih energij na vseh življenjskih področjih. Učvrstite temelje in nove energije. Usmerite pozornost v svojo vizijo, v svojo edinstvenost, v svojo pristnost. Ne dovolite, da drugi razpolagajo z vašo močjo. Vsak korak, vsaka izkušnja je vredna zlata. Ob takšnih energijah se vsak posameznik zaveda, da je iz najbolj neprijetne situacije treba izluščiti najboljše, se včasih dotakniti dna samo zato, da spozna to globino in da si kasneje nikoli, ampak res nikoli več ne dovoli stopiti pod to mejo. Ob takšnih izkušnjah se vsak uči predvsem zaupanja vase, lastne vrednosti in trdega dela. Vsaka minutka, ki jo vložimo v napačno situacijo, odnos ali stvar, se namreč pozna.

Zdaj ste na preizkušnji, naučite se biti zavestni, poslušajte svoj notranji glas, svojo intuicijo in sledite navodilom sistema, kajti le tako boste lahko živeli tisto, kar si globoko v sebi želite. Začutili boste strast, začutili boste svojo srčnost, radost in veselje. Vedeli boste, da delate prav. V tednu, ki je pred vami, boste gradili. Še prej pa boste morali zaupati v življenje, v svoje občutke, biti samozavestnejši in postati bolj diplomatski. Kreativnost, nove in sveže ideje vam bodo dale zagon, da boste delovali v praksi. Zato se spremembam nikar ne upirajte, sprejmite jih, sprejmite izkušnje, ki čakajo na vas. Postanite odgovornejši, poskrbite zase, za svoje bližnje in uredite najnujnejše stvari v družinskem okolju – vsaj v tem tednu. Ne spuščajte se v globoke čustvene debate, sploh z družinskimi člani. Te bodo bolele in nikakor ne boste našli prave razrešitve, rezali in rezali boste ter trpeli po vrhu. Če boste pogledali na situacijo z drugega zornega kota, boste dobili širino in znanje, zakaj narediti drugače. Velikokrat vam duhovni uvidi pomagajo, da pogledate na situacije, odnose in stvari z druge perspektive. In če lahko svoja čustva nadzorujete, jih s tem nikakor ne potlačite, ampak znate iz takšne situacije izstopiti. In to spet ne pomeni, da boste na vse skupaj pozabili. Le energije boste razmagnetili z zavedanjem.

Zato bodo v tem tednu poslovne priložnosti, kariera in vpeljevanje idej v prakso idealna priložnost za osebnostno in duhovno rast. Dovolite si in končajte stare zgodbe, stare načine razmišljanja. Vlagajte energijo v svoje znanje, poiščite novo znanje in z novimi idejami razrešite do tedaj nerešljiv izziv. Nikakor pa ne hodite v začaranem krogu po eni in isti utečeni poti. Ker ta res nikoli ne prinese osvobajajočih rezultatov, ampak tako kot kolo karme vedno pelje globlje in globlje, do točke, ko znate vedno reči: Dovolj je. Konec je. Od te točke greste samo še navzgor, samo še naprej in upoštevate pozitivne ideje, sporočila za uresničenje svojih sanj. Ste prepoznali, zakaj so v takšnih trenutkih izjemno pomembni vztrajanje, resnica, doslednost, sistematičnost, red …? Prav zato, da svoje staro razmišljanje ustavite in s pomočjo nove mentalne energije delovanje svojih možgančkov – predvsem povezovanje informacij  preusmerite v bolj pozitivno. Torej poskrbite za to, da takšne spremembe postanejo vaša stalnica. V tem tednu poglejte globoko vase, ozavestite vzorce očetove – moške energije, poglejte, kakšne temelje ste pridobili in katere so tiste pomankljivosti, ki jih boste regenerirali in zgradili na novo. Novosti vedno prinašajo uspeh in pozitivne izkušnje. Zato zaupajte in pogumno stopajte po poti notranje preobrazbe. Vaša notranja moč je resnično neprecenljiva, zato jo uporabljajte v pozitivno smer. Verjemite, izplača se.

Začetek tedna bo uspešen, predvsem dobra organiziranost in dobro postavljeni dosedanji temelji vam bodo prinesli uspeh. V sredini tedna boste morali pokazati še svojo praktičnost. Bodite pridni, marljivi, postorite vse, ne puščajte nedokončanih nalog. Postorite vse, kajti kasneje ne boste imeli časa, da jih dokončate. Proti koncu tedna boste z energijo kreativnosti, novih, dobrih idej obnovili svoje temelje in jih učvrstili za prihodnost. V tem tednu vam praktičnosti in dela nikakor ne bo primanjkovalo.

Torej, dvignite raven zavesti, uporabite svoje znanje, modrost in pojdite pogumno proti cilju, ki ste si ga zastavili na svoji življenjski poti.   

Karmen

Več o numerologiji in svetovanjih najdete tukaj. »

 

 

 

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...