Manca Razboršek

Esence za čakre: orodje za lažje doseganje harmoničnost znotraj energetskega polja.

6. november 2012    330 ogledov

Čakre so energetski centri, ki skrbijo, da je naše energetsko telo pretočno in naše vibracije harmonične. V optimalnem stanju se zato počutimo odlično: umirjeno, srečno, dajemo ter prejemamo enakovredno, vse teče, vibracija je visoka zato pritegne sinhronicitete v življenje. Kadar energija ne teče, rečemo, da so čakre umazane, harmonija se podre in znajdemo se v različnih težavah. Vibracije posameznih čaker ustrezajo različnim nivojem znotraj našega energetskega in fizičnega telesa in so odvisne od naših misli, čustev, s tem pa vplivajo na občutke, počutje in s tem naše delovanje. 

Skrb za pretočnost energije skozi posamezne čakre je del energetske higiene, ki bi ji morali nameniti večjo pozornost, kot to počnemo običajno. Naše energetsko polje je namreč vsakodnevno pod vplivom naših misli, čustev  ljudi s katerimi se srečujemo, informacij, ki jih prejemamo, sevanj iz okolice, elektrosmoga in še marsičesa “nevidnega”. Tako kot vsakodnevno skrbimo za fizično telo in ga umivamo, tako je pomembno, da skrbimo tudi za energetsko telo. Uravnovešanje in čiščenje čaker zahteva sprva več pozornosti, saj je potrebno okrepiti lastno energijo in nato očistiti vse, kar ni del naše energije. Šele takrat pričnemo tudi bolje zaznavati kako vse, kar prihaja iz okolice vpliva na nas in kdaj v naše energetsko polje vstopijo tuje energije. 

 

Za čiščenje in harmonizacijo čaker se uporablja različne tehnike in orodja: meditacija, vizualizacija svetlobe, kristali, zvočne kopeli, reiki energija, angelske ali druge energije. Ker imajo naše misli nalogo usmerjanja energije, je zato pomembna tudi naša umska higiena. Mentalni in čustveni vzorci, ki temeljijo na ljubezni zvišujejo vibracijo posamezne čakre, tisti, ki temeljijo na strahovih jo znižujejo ter s tem ustavljajo pretok energije. Esence za čakre v energetsko telo vnesejo optimalno vibracijo posamezne čakre ter s tem pomagajo, da se ustvari resonanca, ki spodbudi pretok višjih vibracij skozi čakro, ki jo želimo harmonizirati. Esence so orodje, ki pomaga, da lažje in hitreje dosežemo harmoničnost znotraj našega energetskega polja.

 

 

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...