Zoran Zavor

3.del: Ali je možno resnično videti pretekla življenja?

piše: Zoran Zavor
11. oktober 2010    470 ogledov

Nadaljevanje iz prejšnjega tedna ...

3. način: regresija z namenom izboljšanja naše trenutne in splošne realnosti ali regresija iz radovednosti

V regresiji potujemo v tisto preteklo življenje, katero je sedaj za nas najbolje, da ga raziščemo ali gremo iz čiste radovednosti, da vidimo, kaj smo počeli, kje smo živeli ... tudi če gremo iz čiste radovednosti se lahko zelo veliko naučimo.
 
Pozitivni učinki regresije
 
Z regresijo lahko odkrijemo moč naše duše, naučimo se izraziti energijo, postanemo uglašeni s svojo dušo in smo gospodarji svojega napredka. Velikokrat nam postane jasno, zakaj nas privlačijo ali odbijajo določeni kraji, kulture, glasba, hrana ... Razrešimo lahko tiste težave, ki jih na noben način ne znamo razložiti, zakaj se nam pojavljajo ali ugotoviti, iz kje izhajajo.

Maksimiziramo in razvijemo lahko obstoječe talente in potenciale do vrhunca. Aktiviramo lahko speče talente in sposobnosti, za katere sploh nismo vedeli, da v nas obstajajo. Razjasnimo in izboljšamo si lahko nerazložljive odnose z nekaterimi ljudmi, s katerimi do sedaj brez razloga nismo mogli shajati (na primer šefinja, ki nas nerazložljivo ne mara, sovražnost do staršev svojega partnerja, nerazložljiva zaljubljenost in močna čustva do neke določene osebe itd.).

Strah je odveč, ker je regresija vodena. To pomeni, da je vodja z vami ves čas, energijsko spremlja dogajanje v vas in se z vami pogovarja. V tej avanturi ste torej popolnoma varni.

Vir: www.pesem-duse.com
Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...