DRUŠTVO PESEM DUŠE, Oddaja Preprosto naravno®, Ustvarjalna akademija Pesem duše®, Osebno svetovanje

Živalski vodnik - kenguru

piše: Urška Korun
3. november 2010    356 ogledov

KENGURU

~ hvaležnost, ravnotežje in moč ~

"Bodimo hvaležni za vse blagoslove."

V današnjem materialnem svetu, ko smo obkroženi z ogromno možnostmi za akumuliranje in nakupovanje, zlahka pozabimo na to, da smo hvaležni, za kar imamo, namesto da smo ljubosumni na tisto, kar nimamo. Zaupajmo, da vedno dobimo tisto, kar resnično potrebujemo.

Kenguruji so izredno povezani z Zemljo in učijo nas povezave z njo skozi hvaležnost za vse njene darove, vključno z velikodušnostjo, da lahko preživljamo svoja življenja na njej.

Kenguru nas poleg hvaležnosti uči stabilnosti, ravnotežja in poguma, da se umaknemo ali presežemo vse tisto, kar nas ovira do cilja.

S pomočjo kenguruja lahko ocenimo, na kakšnih temeljih pravzaprav stojijo naša prepričanja in dejanja. Če se na poti postavljajo stvari, ki nam preprečujejo udejanjiti sanje in želje, lahko s pomočjo kenguruja na veliko preskočimo vse te ovire. 

Z močnim in dolgim repom kenguruji vzdržujejo stalno ravnotežje. Če nam v življenju manjka ravnotežja, kenguru lahko pomaga, da ga obdržimo.

Prihod kenguruja v življenje zaznamuje prihajajoče spremembe in dogodivščine. Z njegovo pomočjo se lahko podamo varno na pot v neznano in vedno samo naprej, saj se tudi kenguruji premikajo vedno samo naprej, nikoli zadenjsko.

Kenguru nas uči, kako uravnotežiti kreativne energije za dokončanje nalog in nam pri tem podarja moč, zanos in energijo.

Vir: www.pesem-duse.com
Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...