Aleksandra Winkler Drole

7. 7.: portal med zavednim in nezavednim delom sebe

7. julij 2024    272 ogledov

Prvi dnevi v juliju nam pokažejo rezultat našega predhodnega delovanja in obenem predstavljajo ravnovesje leve in desne možganske polovice, kar z drugimi besedami pomeni most med sanjskim in realnim svetom ali združitev intuitivnega z razumskim načinom. Slednje je tudi pravi način za sklepanje dobrih ljubezenskih ali drugih npr. poslovno partnerskih razmerij, za pravilno odločitev glede poroke, selitve, rojstva otroka, o poklicni in karierni usmeritvi …, Skratka mnogo prednosti imajo ljudje, katerih most povezuje levo in desno možgansko polovico. Manifestirajo hitro in enostavno. Svojih odločitev ne obžalujejo in so zadovoljni s tem, kar imajo. 

Biti obenem duhoven – povezan z duhovnim svetom in realen je prava umetnost, ki jo premore le malo ljudi. Tipični predstavniki uspešne manifestacije so bili Nikola Tesla, Leonardo da Vinci, Marco Polo, Pitagora, Albert Einstein, Isaac Newton, Homer in še mnogi drugi, ki so svoje sanje zmogli in znali v visoki meri realizirali. 

ČE VAM REALIZACIJA – MANIFESTACIJA NE GRE JE TOKRAT PRILOŽNOST ZA VAS 

Naše počutje bo rezultat naše zmožnosti prilagajanja in sposobnosti za transformacijo, kar se izkaže kot sposobnost za hiter, nov začetek. Energija, ki jo potrebujemo, da po padcu znova vstanemo in začnemo novo poglavje svojega življenja, je pri ljudeh različna. Pomembno je zavedanje, da vsi zmoremo, če se potrudimo videti kozarec na pol polen in ne na pol prazen. Torej, samo motivacija in pripravljenost. Začeti nekaj boljšega, začeti znova ali pa se prilagoditi okoliščinam, to je prva stvar, ki je pomembna.

Druga stvar je sposobnost videti resnico. Imeti dar jasnovidnosti in vizionarski duh. Priznajmo si napake in čim hitreje spremenimo smer, če smo zašli. Podobno kot to naredimo v prometu, tudi v našem življenju. Pomlad in poletje 2024 bosta vroča in nepredvidljiva, tako v naravi, kot v nas samih. Lahko se noro zaljubimo, iz iskre simpatije nastane vroč ogenj in strast bo tista energija, ki nas vodil. Brez strasti bi bili hladni in mrtvi, kot bi bili naš dom brez ogrevanja. Tokrat je res vse odvisno od naše druge čakre in razčiščene predniške karme.

2. ČAKRA – BOŽANSKA MANIFESTACIJA

Veselimo se uspehov naših športnikov in to z razlogom. 
Mnogi pa z radostjo čakamo na zaslužen dopust ali pa smo že na dopustih. 

Žalostimo se ob neuspešni sanaciji in povračilu stroškov žrtvam lanskoletne poplave.
Vulkani po svetu že kažejo svoje ognjene zobe … 

 

Torej manifestacija poteka v dveh polih – FUNKCIONALNI – konstruktivni ali NEFUNKCIONALNI – destruktivni.

Opisano zgoraj, so le primeri funkcionalne oz. nefunkcionalnega delovanja 2. čakre na kolektivni ravni.

Kako pa je pri vas, osebno?

Torej, v juliju je na testiranju naša druga čakra. Dobro delujoča prinaša hitro manifestacijo. Slednja se lahko izkaže kot nenadna ljubezen, zanositev, ne planiran vendar zelo zaželen izlet ali daljše potovanje. Ne nazadnje tudi nepričakovan denar, zaslužek ali pa sklenjena dobra kupčija. 

 

POZITIVNI ASPEKT: doživljanje radosti ob fizični izkušnji vsega, kar je stvarno oprijemljivo, in to ima lahko trajno vrednost

NEGATIVNI ASPEKT: »odklopljenost« od fizične stvarnosti oziroma »neprizemljenost«, nenehno iskanje adrenalina in drugih vrst odvisnosti.

Največja človeška manifestacija je poroča in spočetje oz. rojstvo otroka. V juliju bojo mnogi pari doživeli to radost, najsi bo v obliki poroke, skupnega življenja – selitev v skupni dom ali pa spočetje oz. načrtovanje novega družinskega člana. 

Predpogoj za uspešno delovanje 2. čakre, nam zagotavlja prva čakra, ki govori o pripadnosti. Po domače povedano: najprej štalca, pol pa kravca. Najprej pripadnost partnerju, potem pa zanositev in otrok… Prvo čakro imenujem jo »božansko sočutje«. Ne glede na situacijo v kateri smo, (pomanjkanje denarja za selitev od staršev, ne najdemo ustreznega partnerja, težave z zanositvijo, slaba plodnost ipd.), smo ljudje v osnovi socialna bitja in osama je ena izmed najbolj bolečih doživetij. V stanju čustvene bolečine, zaradi pomanjkanja pripadnosti (partnerju, družini, okolju) in občutka, da nismo sprejeti, ne moremo z lahkoto manifestirati tega, kar resnično hočemo in kar je po božjem načrtu za naše življenje. 

KAKO PREMOSTITI OVIRE

Torej: če svoje preteklosti ne bomo razrešili, nas bo spremljala kot nevidna prtljaga, zato se moramo zavedati, da selitev kot taka še ne zagotavlja rešitve za vse naše težave.

Vsa ranjena čustva in travmatične izkušnje, skratka vse, kar nas ovira, je priporočljivo sanirati še pred trajnim odhodom v tujino ali daljšo selitvijo zaradi dopusta. Naše potovanje lahko primerjamo s pripravo avtomobila na dolgo pot: preveriti je treba, ali vse deluje brezhibno, natočiti je treba gorivo, preveriti tekočine, zavore ipd. Na podoben način moramo pripraviti in »popraviti« tudi sebe.

PORTAL 7 – 7 VRATA INTELIGENCE MOST MED NEZAVEDNIM IN ZAVEDNIM

PORTAL 7 – 7 odpira vrata inteligence, ki jo prinašajo duše izvorno ustvarjene za življenje na zvezdi Sirius ali Sirij. Siriani predstavljajo ravnovesje leve in desne možganske polovice sanjski in realni svet oz. intuitivni in razumski način. To je tudi pravi način za sklepanje dobrih ljubezenskih ali drugih npr. poslovno partnerskih razmerij. 

PRIPOROČILO: Preživite dneve do 10. julija ob vodi - reki, jezeru ali na morju. 

Voda je transformator energije, nas osveži, odplakne staro in neuporabno ter nas napolni z novo, svežo energijo. Voda je simbol čustev (solze, poljub), plodnosti (sperma) rojstva (otrok priplava iz maternice) in preobrazbe (krst z vodo).

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...