Akasha, Romana Črček

Kaj je Access Consciousness® ali Dostop v Zavedanje?

26. september 2013    245 ogledov

 

Access Consciousness® ali po slovensko Dostop v zavedanje ponujapragmatičnaorodja, ki nam lahko pomagajo spremeniti stvariv vašem življenju, ki jih do sedaj nismo bilisposobni spremeniti.

Access Consciousness ponuja načine, da postanemo popolnoma zavedni in začnemo delovati kot zavestno bitje, kar v resnici smo.

Cilj Access Consciousnessa je ustvariti svet zavesti in enosti.

Zavest in Enost vključuje vse in ničesar ne sodi. To jesposobnostbiti prisoten v našem življenjuv vsakem trenutku,brezsodbenas samih ali koga drugega. To jemožnost, dasprejemamo vse,ne sodimo ničesar, in da se omogočicelotnemu vesolje, da je to, kar je. Čenimamosodbe oničemer, potem lahko gledamo na vse stvari tako kot so, ne tako, kot želimo, da bi bile, ne tako, kotbi morale biti, ampak samotako, kot so.Iztegaprostora lahko preoblikujemoin spreminjamovse stvariin ustvarjamovse, karsi želimov življenju-boljkot karimamo ta trenutekter veliko več, kottisto, karsi sploh lahko predstavljamo.

Cilj Accessa je opolnomočenje posameznika.

Pri Access Consciousnessu gre za opolnomočenje posameznika z zavedanjem, da lahkozaznamo, vemo, smo inprejemamovseneskončno. Gre za opolnomočenje, daves časvemo, davemo.Kovsak od nas vstopi v svojoveličino,postanejo možnosti za vse nasneskončnovečje.

Ciljv Accessu je, da smo mi MI in da spremenimosvet.

Vsi smo sposobni spreminjatisvet inspreminjati vseokoli sebezenergijo, ki smo lahko. Če sami vstopimovsobo, polno paničnih ljudi, lahkopanikaodidezaradi naše energije, če smo pripravljeni biti ta energija.Ampak,morate bitipripravljeni postati ta potencial.

Kaj pa če smo mi, ko smo mi, najboljše darilo in sprememba, ki jo ta svetpotrebuje? Je zdaj čas?

Access Consciousness je ustanovilGaryDouglasleta 1990in ga z dodatnimsoustvarjanjem zdr. DainHeerom v zadnjih13 letih razširil, tako da je zdaj na voljov številnihdržavah po vsem svetu.

 

Vir: www.accessconsciousness.com
Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...