Teja  Fidler Makoter

Afirmacijske kartice za otroke Tvoj čarobni svet

14. julij 2018    1167 ogledov

AKCIJA JE POTEKLA: KARTE TRENUTNO NISO VEČ NA VOLJO, zato jih ni možno naročiti niti preko spodnje naročilnice, niti pri avtorici kart Teji.

Si lahko predstavljate lepše darilo za vašega otroka, kot zanimive karte, ki mu bodo pomagale pri osebni in duhovni rasti, karte ki mu bodo pomagale ohranjati pomembne vrednote?

Najlepše in najdragocenejše potovanje je tisto, ki te popelje navznoter. Pomaga ti raziskati najgloblje in najbolj skrite kotičke sebe in ti pokaže, kako preprosto je pravzaprav ustvarjati svoj čarobni svet.

Z novim šolskim letom ponudite možnost odhoda na to krasno popotovanje tudi svojim otrokom, in sicer z uporabo afirmacijskih kart za otroke Tvoj čarobni svet.

Uporabljajo jih lahko otroci od tretjega leta; najprej s starši ali vzgojitelji, kasneje že sami. Teksti so prav zato napisani z velikimi tiskanimi črkami, da jih otroci lahko čim prej prebirajo sami.

Na prvi strani kart je kratka rima (afirmacija), na zadnji strani je daljša razlaga. Afirmacije so z različnih področij (zdravje, lepo vedenje, sobivanje z drugimi, sočutje ...).

Z njimi se torej ne igra nobene igre, ampak jih otroci uporabljajo kot neke vrste 'angelske karte'. Iz kupčka kart potegnejo eno karto in ozavestijo tisto informacijo, ki je na njej.

Mlajši otroci pa lahko uživajo ob pregledovanju čudovitih ilustracij, medtem ko vi prebirate tekste. 

Kaj vse torej te kartice ponujajo otrokom?

  • Otrok se z njihovo pomočjo uči brati.
  • Otrok si širi besedni zaklad.
  • Otrok se uči srečo iskati v sebi.
  • Nauči se izražati svoje potrebe in občutke.
  • Otrok vadi ohranjanje pozornosti.
  • So izjemen pripomoček pri večerni rutini.
  • Čudovite ilustracije pritegnejo tudi mlajše otroke.
  • Spodbujajo pogovor med otrokom in starši oz. vzgojitelji.

Trenutno je v pripravi že drugi ponatis kartic, ki je lahko pri vas konec avgusta. Do zdaj je šlo med otroke že 800 paketkov kartic in starši, vzgojitelji, učitelji ter otroci so navdušeni.

AKCIJA JE POTEKLA: KARTE TRENUTNO NISO VEČ NA VOLJO, zato jih ni možno naročiti niti preko spodnje naročilnice, niti pri avtorici kart Teji.

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...