Milou

ALUAN KRISTALNI KAMEN, alternativni deodorant

piše: Milou
4. januar 2018    351 ogledov

Verjetno ne vsi poznate aluan, alum, pogosteje imenovan kot kristalni kamen. Verjetno ste ga spoznali od vašega prijatelja sorodnika...meni se je zdelo kot, da sem zadnji, ki ga pozna ali izvedel za njega.

Po priporočilu prijateljice, ki je vsa navdušena mi ga priporočila sem se odločil, da sam preizkusim.

Težko sem verjel, da je učinkovit in, da me bo navdušil kot kozmetična zgodbica ampak sem se odločil in ga preiskusil.

Torej, če iščete deodorant, katerega sestava je 100% naravna, boste ugotovili, zakaj morate poskusit kristalni kamen alum.

Aluminijski kamen je naravni mineral brez vonja. Lahko ga dobite v obliki palice ali v kocki. Če pa vam je všeč sprej ga dobite v raztopini z vodo. In je ena izmed alternativ za boj z znojem.

Uporabljajo ga lahko moški kot ženske, ker nima posebnega vonja in je 100% naravna alternativa brez dodatnega parfuma še posebelj, če imate občutljivo kožo. Kristalni kamen ima formulo, ki ne zavira naravno razstrupljanje procesov, da znojnica svobodno deluje. Neprijeten vonj bakteriji, ki se proizvajajo pod pazduho bodo tako učinkovito izničeni in se lahko izognimo tesnim bluzam.

Najpomembo je, da boste opazili, da kristalni kamen ne obarva vaše obleke. V temu nimamo razprave in bo tudi najobčutljivejša obleka obdržala barvo.

Ekonomičen, ker ga boste dlje časa uporabili. Njena uporaba je nekoliko netipična in aplikacija je lahko večkratna na dan. Lahko ga nanesemo tako pogosto kot je za nas potrebno. 

Uporaba kristalnega kamna je zelo enostavna. Pred vsako uporabo ga oblijemo z vodo in nanesemo na željeno območje. Idealen je v hladni sezoni, ko nam drugi deodoranti lahko popečejo kožo. Vpoletnih mesecih pa ga večkrat uporabimo, po potrebi.

Moški ga še posebno poznajo pri uporabi po britju, ker ima adstringentne učinke, ki zaprejo pore in vam ustavi majhne krvavitve. Uporabijo ga lahko tudi ženske po epilaciji, ker ne razdraži kože.

Dobite ga na spletni strani www.milou.si. kot deodorant kristalni kamen in sprej, za vse.

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...