Lu Ka

Božanska Ženska in Precesija (Drunvalo Melchizedek)

piše: Lu Ka
10. januar 2023    186 ogledov

Ženska/Moški: večni ciklus dveh primarnih sil v stvarstvu! S tem ciklusom se moramo premikati ali pa se bomo znašli zunaj razvojne stopnje univerzuma, kar zna biti zelo nevarno.

Ta ciklus se zgodi pri človeku v odnosu med moškim in žensko. Opazimo ga lahko tudi v majcenih ciklusih, ki so nam nevidni, kot so na primer odnosi med protoni in elektroni znotraj atoma. Seveda se ta odnos pojavlja tudi znotraj večjih ciklov univerzuma.

Eden izmed večjih je Precesija. Naš planet in cela vrsta manjših ciklusov na našem planetu so odvisni od tega zelo velikega cikla Zemlje. Precesija je kroženje Zemljine osi, ki potrebuje malo manj kot 26.000 let, da se zaključi. Počasi skozi teh 26.000 let se Zemlja pomika skozi vseh dvanajst ozvezdij (trinajst, če štejemo še ozvezdje Oriona).

Za nas je pomembno, kakšna je narava tega ciklusa v povezavi z Ženskim/Moškim ciklusom človeštva. Starejše duhovne tradicije, kot so v Indiji ali Tibetu, so odkrile da, ko se Zemljina os pomika proč od centra galaksije, v vodstvo človeštva preide moški princip in nas varuje, ko »zaspimo« za 13.000 let.

In nato, ko ciklus spremeni smer in se začne gibati proti centru galaksije, ženski princip prevzame vodstvo moškemu, in vodi človeštvo naslednjih 13.000 let. Podoba Zemlje, ki je v vsakem trenutku pol v temi (nočni čas) in pol v svetlobi (dnevni čas), in podoba človeštva, kjer polovica sveta spi in je druga polovica budna, sta manjša primera tega večjega Cikla – Precesije, kjer zaspimo za 13.000 let in se nato zbujamo naslednjih 13.000 let.

 V obeh je prisotna ista dinamika. In dogaja se, da je prav zdaj Zemljina os na točno tisti točki, kjer ženski princip prevzame vodstvo – in človeštvo se začenja zbujati!

To se kaže kot feministično gibanje, ki postaja vse močnejše. Ženske vstopajo na področja, kjer so moški vladali tisočletja, kot so javna uprava, vojska, menedžment, in še druge spremembe, ki smo jim priča.

Bi lahko bila ženska v Beli Hiši v ZDA? Sedaj je ta možnost zelo realna, čeprav je bilo še pred nekaj leti to nemogoče. Vlada države Arizona, kjer sem doma, je skoraj popolnoma v rokah žensk, to je možna podoba, kaj nam prinaša prihodnost. Indija in Tibet se strinjata, da ko bomo vstopili v novo fazo Precesije, ne bo ženska samo prevzela nadzora nad dogodki človeštva, temveč je ona tista, ki nas bo popeljala nazaj k Svetlobi.

Ona je princip, ki nas bo vodil v višjo zavest

Povedano drugače, človeštvo se začenja zbujati in se bo zbujalo še naslednjih 13.000 let. To ni nekaj »dobrega« ali »slabega«. To je preprosto narava ciklusa, ki ga je ustvaril Bog. In prej ko bomo spoznali naravo te nove polovice, hitreje bo človeštvo našlo mir in ravnotežje. Čas je, da staro odide. Moški, ki je nadziral svet tisoče let mora spoznati, da je potrebno, da ženska vstopi v svetovne zadeve. Brez tega mehkega in ljubečega vidika ženske v svetovnih dogodkih, bosta človeštvo in Zemlja, na tej točki ciklusa, še naprej trpela. Saj v teh ciklusih gre vse za ravnotežje.

Zame, in za tiste, ki razumejo Precesijo, je popolnoma neizogibno, da ženska – Božanska Ženska – še naprej prodira na položaje, katere je Božanski Moški tako dolgo zasedal, dokler se ne bo končno zdanilo v novem obdobju človeštva.

In nato bomo naslednjih 13.000 let postajali močnejši in bolj budni za možnosti, ki jih ponuja človeški potencial. Življenje v ravnotežju lahko skoraj presega meje človeške domišljije. Pravim »skoraj«, saj nas bo Božanska Ženska pripeljala do samega roba mogočega – in nato čez, kjer nas bo vodila v Zadnji Ciklus, nov krog vračanja, a v večno, raztezajočo se spiralo.

In seveda bo čez 13.000 let Božanski Moški prevzel vodstvo, da nas bo ščitil pred temo in našo nezavednostjo, ko bomo spet zaspali. V redu Mama, zdaj si ti na vrsti. Tu imaš baklo. Mi verjamemo vate. In naj Bog blagoslovi tvojo čisto žensko modrost.

Vir: Ženska in precesija, Drunvalo Melchizedek
Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...