* Izbrisan Uporabnik *

Do lepote z naravno pomlajevalno metodo

12. oktober 2016    765 ogledov

V sodobni potro┼íni┼íki dru┼żbi, kjer vse poteka┬ázelo hitro, bi radi verjeli, da bomo ozdraveli z enim ─Źude┼żnim napitkom, da bomo posledice stresa, ki smo ga kopi─Źili leta in leta, pozdravili v enem samem dnevu, da bomo osebnostno zrasli in presegli vse negativne vzorce na enem samem seminarju in kon─Źno, da bomo s ─Źude┼żno kremo v enem dnevu pomladili svoj obraz in da┬ábomo┬áspet videti stari 17 let.

Kreme sicer lahko pripomorejo k lep┼íemu videzu, seveda ─Źe vsebujejo naravne sestavine, ne morejo pa nam povrniti mladosti. Stari rek pravi, da lepota prihaja od znotraj, in ta nas usmerja. Vase.

Videz na┼íega obraza je mo─Źno povezan s stanjem na┼íih notranjih organov

Tako zunanji videz kot podko┼żje obraza in spremembe na njem pa razkrivajo, kateri organ morda potrebuje ve─Ź pozornosti. Prek stimulacije in masa┼że obraznih to─Źk tako lahko ponovno vzpostavimo ravnovesje na┼íih notranjih organov. Posledi─Źno pa se novo stanje izrazi tudi na pomlajenem videzu obraza.

Naravni lifting obraza za lepoto in zdravje obstaja?

Japonski cosmolifting obraza se je izkazal za izjemno uspe┼íno metodo pri vzpostavljanju notranjega ravnovesja, pomlajevanju videza in┬ávitalnosti. Gre za najnaprednej┼ío stoodstotno naravno metodo pomlajevanja, pri kateri se ro─Źno na obrazu izvaja nevrosenzori─Źna metoda stimulacije mi┼íic, pri tem pa se uporabljajo izklju─Źno naravni izdelki. ┬á

V procesu staranja postaja pomanjkanje vode v celicah vse izrazitej┼íe, to pa se zaradi obilice ┼żilic in ┼żivcev zelo hitro opazi predvsem na obrazu. Izrazne mi┼íice se lahko pojavijo kot izraz notranjega do┼żivljanja in navad, lahko pa jih razumemo tudi kot ─Źustvene brazgotine. Z japonskim cosmoliftingom sprostimo notranje napetosti, kar lahko pojasni dobro po─Źutje, ki nas prevzame ob tej terapiji.

Povrnjen mladosten videz

Z izvajanjem metode obrazu povrnemo sve┼żino, u─Źvrstimo obrazne mi┼íice in┬áomilimo gube. Po 12 terapijah v ┼ítirih tednih pa lahko u─Źinek primerjamo tudi z botoksom, le da pri tej metodi ni stranskih u─Źinkov. S stimulacijo ┼żiv─Źevja in akupunkturnih to─Źk se uravnove┼íata tudi telesno in du┼íevno zdravstveno stanje. Metoda temelji na ideji tradicionalne kitajske medicine, ki pojmuje ─Źlove┼íko telo kot mre┼żo kanalov, kjer harmoni─Źen pretok energije zagotavlja zdravje in lepoto.

Z delovanjem na akupunkturne to─Źke in refleksne cone obraza v kombinaciji z metodologijo japonskega liftinga obraza in limfne stimulacije dosegamo izjemne rezultate glede videza celotnega obraza in hkrati izbolj┼íamo zdravje ko┼że ali telesne te┼żave. Tako je japonski cosmolifting obraza odli─Źna alternativa kirur┼íkim posegom za pomlajevanje obraza, saj zagotavlja primerljivo trajne in kakovostne rezultate brez stranskih u─Źinkov, ugodno pa vpliva tudi na posameznikovo po─Źutje.

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 ┼żarke!
Nalagam...