* Izbrisan Uporabnik *

Do lepote z naravno pomlajevalno metodo

12. oktober 2016    779 ogledov

V sodobni potrošniški družbi, kjer vse poteka zelo hitro, bi radi verjeli, da bomo ozdraveli z enim čudežnim napitkom, da bomo posledice stresa, ki smo ga kopičili leta in leta, pozdravili v enem samem dnevu, da bomo osebnostno zrasli in presegli vse negativne vzorce na enem samem seminarju in končno, da bomo s čudežno kremo v enem dnevu pomladili svoj obraz in da bomo spet videti stari 17 let.

Kreme sicer lahko pripomorejo k lepšemu videzu, seveda če vsebujejo naravne sestavine, ne morejo pa nam povrniti mladosti. Stari rek pravi, da lepota prihaja od znotraj, in ta nas usmerja. Vase.

Videz našega obraza je močno povezan s stanjem naših notranjih organov

Tako zunanji videz kot podkožje obraza in spremembe na njem pa razkrivajo, kateri organ morda potrebuje več pozornosti. Prek stimulacije in masaže obraznih točk tako lahko ponovno vzpostavimo ravnovesje naših notranjih organov. Posledično pa se novo stanje izrazi tudi na pomlajenem videzu obraza.

Naravni lifting obraza za lepoto in zdravje obstaja?

Japonski cosmolifting obraza se je izkazal za izjemno uspešno metodo pri vzpostavljanju notranjega ravnovesja, pomlajevanju videza in vitalnosti. Gre za najnaprednejšo stoodstotno naravno metodo pomlajevanja, pri kateri se ročno na obrazu izvaja nevrosenzorična metoda stimulacije mišic, pri tem pa se uporabljajo izključno naravni izdelki.  

V procesu staranja postaja pomanjkanje vode v celicah vse izrazitejše, to pa se zaradi obilice žilic in živcev zelo hitro opazi predvsem na obrazu. Izrazne mišice se lahko pojavijo kot izraz notranjega doživljanja in navad, lahko pa jih razumemo tudi kot čustvene brazgotine. Z japonskim cosmoliftingom sprostimo notranje napetosti, kar lahko pojasni dobro počutje, ki nas prevzame ob tej terapiji.

Povrnjen mladosten videz

Z izvajanjem metode obrazu povrnemo svežino, učvrstimo obrazne mišice in omilimo gube. Po 12 terapijah v štirih tednih pa lahko učinek primerjamo tudi z botoksom, le da pri tej metodi ni stranskih učinkov. S stimulacijo živčevja in akupunkturnih točk se uravnovešata tudi telesno in duševno zdravstveno stanje. Metoda temelji na ideji tradicionalne kitajske medicine, ki pojmuje človeško telo kot mrežo kanalov, kjer harmoničen pretok energije zagotavlja zdravje in lepoto.

Z delovanjem na akupunkturne točke in refleksne cone obraza v kombinaciji z metodologijo japonskega liftinga obraza in limfne stimulacije dosegamo izjemne rezultate glede videza celotnega obraza in hkrati izboljšamo zdravje kože ali telesne težave. Tako je japonski cosmolifting obraza odlična alternativa kirurškim posegom za pomlajevanje obraza, saj zagotavlja primerljivo trajne in kakovostne rezultate brez stranskih učinkov, ugodno pa vpliva tudi na posameznikovo počutje.

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...