Aleksandra Winkler Drole

Dušni spomini iz časa Atlantide

13. januar 2022    291 ogledov

Če hočemo razumeti bistvo sedanjosti, se je treba poglobiti v preteklost, katere izbire so nas pripeljale do tega, da smo zdaj taki, kot smo, in imamo oziroma nimamo tega, kar smo si prinesli v sedanjost. Z drugimi besedami: preteklost je pomembna kot izkušnja, ki je prispevala k naši sedanjosti. Pomembno je, da je večina naših misli in čustev ter delovanje usmerjeno v čas tukaj in zdaj. Učimo se na preteklih uspehih in napakah ter načrtujemo prihodnost z izhodiščem v sedanjosti.

Mnogo ljudi, ki sem jih srečevala s terapevtsko prakso, regresijo ali pa so bili del mojega življenja, prijatelji in sorodniki, nosi v duši krivdo, ki jo imenujem neupravičena karma, in druge programe, vzorce in prepričanja, ki jim kot težak nahrbtnik, z nepotrebnim bremenom, otežuje življenje v sedanjosti. Vse to breme so si »nabrali« v prejšnjih življenjih in celo v času Atlantide.

Ko naša duša potuje skozi življenja (inkarnacije), se nekaterih bremen samodejno znebi, nekatera se zmanjšajo, spet v drugih primerih pa v podobnih okoliščinah duša ponovno občuti neko breme, ki se izkaže kot dolžnost, obveznost, krivda oziroma nekakšna omejitev, ki se v danih okoliščinah ponovno prebudijo, čeprav so za nekaj časa že potihnile in je bilo videti, kot bi se razblinile.

Da bi vse to lahko razumeli, začenjam s predstavitvijo najrazvitejše civilizacije, kar jih je nosila mati Zemlja, in to je Atlantida.

Z vpogledom v akaške zapise, bazo podatkov na eterični ravni, ki beleži vse od začetka utelešenja duše pa do danes, lahko razberemo dogodke, ki so pomembni za družbo, kolektivno stanje človeštva in posameznika.

Ponavljam: naša preteklost je pomembna do te točke, ko občutimo njen vpliv na sedanjost. Namreč, naša duša obstaja v več dimenzionalnih resničnostih in vse to vpliva na nas, na naše delovanje v naši fizični resničnosti; vpliva na to, kako doživljamo sebe, kako se odzivamo, razmišljamo, čustvujemo in kako močno oziroma dobro smo povezani z višjim jazom – anando vidikom duše.

Torej, Atlantido, ki je v mnogo literaturah predstavljena kot raj na Zemlji in ki so jo mnogi filozofi, znanstveniki in mistiki opisovali na svojevrsten način, vam tukaj predstavljam s svojim vpogledom karmične diagnostike, z »branjem« akaških zapisov.

O času Atlantide govorimo kot o zlati dobi človeštva, ki je doseglo nesluten napredek. Polja so bogato rodila, zemlja je v svojih globinah skrivala dragocene rude: zlato, srebro, baker ter drage galaktične in zvezdne kamne, kristale in minerale.

Ljudstvo je bogu darovalo cvetje, sadje in poljščine. Častili so boga Sonca, kot to počnejo mnoge kulture in religije še danes.

Imeli so znanje metafizike, kot so telepatija, telekineza, zdravljenje s trinajstimi čakrami in sveto geometrijo, s kristali, ki so danes izjemno redki, nekateri dosegajo ceno diamanta. Atlantidina zapuščina, zapisana v zgodovino človeštva, se je ohranila ne samo po fizičnih zgradbah, temveč tudi po znanju, ki sem ga najbogatejšega našla s pomočjo tibetanskih mojstrov in nekaterih staroselcev, prebivalcev današnje ZDA.

Če vas privlačijo naravni čudeži, kot so kulturne znamenitosti, megaliti in naravne piramide, meteoritski kamni in kristali, če vas privlači čarobna misel na zlato dobo Atlantide in vas navdahne ideja, da je vse to za današnjega človeka mogoče in izvedljivo, potem ste že uglašeni s to vibracijo in prav velika verjetnost je, da je vaša duša že okusila življenje na Atlantidi.

O delu znanja Atlantidcev pričajo »preživeli« starodavni arheološki spomeniki in naravne znamenitosti, ki jih na kratko opišem kot »čudesa sveta«. Najsi bodo to piramide v Egiptu ali gora Kailaš v Tibetu ali pa skrivnostni megaliti iz različnih koncev sveta, kot je Machu Picchu, ki pričajo o »neznani« moči graditeljev velikanskih kamnov, katerih postopka premikanja in gradnje znanstveniki še vedno niso popolnoma pojasnili. Ne le fizične zgradbe, temveč tudi duhovno znanje in modrost, ki se je ohranila skozi religijo in s pripovedovanjem iz roda v rod, pričajo o tem, da smo potomci Atlantidcev in njihovih predhodnikov Lemurcev. Lemurci so določeno znanje prepustili ali podarili Atlantidcem, zato jih v tej knjigi bolj malo omenjam.

Atlantida je bila zelo velik kontinent, ki je pokrival večji del našega planeta. Njena glavna točka, središče, pa je bil otok, ki ga danes prekriva morje, Atlantski ocean. Čez ta otok danes vodi delfinska pot, ko se ti selijo.

Čeprav je Atlantida znana kot pravljična dežela, dežela zlate dobe, v kateri je živelo zelo srečno ljudstvo, v blagostanju, miru in medsebojni harmoniji, z mnogo naravnega bogastva in udobja v vseh pomenih, je po mojih videnjih doživela kar pet vzponov in padcev. Sama se spomnim padca iz svoje zadnje od treh inkarnacij na Atlantidi.

Živeli smo v miru, v medsebojnem povezovanju in pomoči, brez izkoriščanja in nadvlade. Vsi smo bili enakovredni, ne glede na položaj in delo, ki smo ga opravljali. Bila sem učiteljica zdravilstva in uporabne umetnosti, moja naloga pa je bila posredovati znanje drugim, mlajšim, učencem ali pa novim prišlekom. Ta klic v duši čutim še danes, kot veliko mojih somišljenikov.

Namreč človeštvo je danes doseglo točko duhovnega razvoja, ko lahko ponovno prebudi prastari spomin na to čudovito atlantidsko skupnost. Rojevajo se indigo, kristalni, mavrični in diamantni otroci, ki imajo višjo stopnjo zavesti. Slednji bodo človeštvo (vsaj nekatera območja na zemlji) vrnili v zlato dobo. In to je njihovo poslanstvo, ki ga že deloma uresničujejo.  

Del mojega poslanstva je, da posameznikom pomagam vrniti to znanje in jih ponovno naučim, kar so nekoč že znali, vendar so v kasnejših inkarnacijah zašli v drugo smer in na to pozabili ali pa potisnili nekam globo v svojo skrito klet duše. Zdaj to znanje ohranjajo le v podzavesti. Podzavesti v ezoteriki pravimo tudi druga časovna resničnost.

Torej, naša duša hrani spomin od začetka nastanka pa vse do danes in tako sem z vpogledom v akaške zapise razbrala ne le svetle točke, temveč tudi temne dele te razvite civilizacije in jih delim z vami.

Z regresijo preko OnLine programa KLJUČ DO DUŠE 7. stopnje, zdravimo preteklost, celimo avrične razpoke, nastale v naši davni preteklosti, morda že v času prvih zemeljskih inkarnacij v obdobju Atlantide. Za več info o programu, klikni TUKAJ. >>

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...