Vesna Pavlica

Energetski imunski sistem

3. november 2022    293 ogledov

Tako kot ima naše fizično telo imunski sistem, ga ima tudi naše energetsko telo. Iz perspektive biopolja »imunost« pomeni ohranjanje prave informacije (izvorne vibracije, ki je lastna zdravemu organizmu, organu, tkivu, celici) v telesu.

Harmonično biopolje je stanje zdravja

Ko telo vsebuje prave informacije deluje harmonizirano; če se te informacije popačijo se to odraža na telesnih aktivnostih in ravnovesje se poruši. Harmonično biopolje je stanje zdravja, kjer patogeni (bakterije,virusi,…) nimajo možnosti, da se razvijajo/množijo.

Energetski imunski sistem ohranja pravilno informacijo v in med celicami, da le te lahko opravljajo vse svoje funkcije in niso dovzetne za patogene. Energetska imunost upravlja s fizičnim (biokemijskim) imunskim sistemom, zato je pomembno, da je naš energetski imunski sistem v dobri kondiciji.

Energetski imunski sistem lahko podpremo na več načinov:

  • Izpostavljanje sončni svetlobi (celice vpijajo ultravijolične fotone in se tako polnijo; seveda ne sončimo v času ko je sonce najvišje!)
  • Gibanje (npr. sprehod v naravi) (oksigenacija tkiv)
  • Pitje zadostnih količin vode in mavrična prehrana (hidracija celic, odplavljanje toksinov, vnos vitaminov, mineralov, antioksidantov…)
  • Sproščanje emocionalnih blokad (katerakoli tehnika, namen je da sprostimo napetosti in dosežemo stanje notranjega miru – pomirjeni smo sami s sabo in z okoljem v katerem se nahajamo)
  • Spanje (8ur na noč, v popolni temi (pomembno za nočne hormone in regeneracijo celic, priporočljivo zaspati okrog 22.ure)
  • Bioenergetski tretmaji (harmonizirajo biopolje, podpirajo telesne funkcije tako, da energetskemu telesu vračajo prave informacije)
Kaj pa ti praviš? 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
  komentiral 3 mesec nazaj
Hvala.
Vesna
Nalagam...