Damnjan

HumanUP projekt - Boljša človeška vrsta

piše: Damnjan
10. september 2019    19 ogledov

HumanUP projekt - Boljša človeška vrsta

 

Izumil sem, kako se človeška vrsta lahko kmalu izboljša, zato želim obvestiti človeštvo. Ta ugotovitev omogoča največjo kakovostno spremembo v eni generaciji. Vsakdo ima lahko boljši videz telesa, živi brez bolečin in bolezni in življenje se lahko zelo podaljša. To je najpomembnejši izum človeške vrste vseh časov, ker bo odpravil veliko človeškega trpljenja.

Največji problem je bil pri predhodniku Homo erectus in ta problem je podedovala naša vrsta. Potem se je zgodila usodna anatomska napaka, zaradi katere se tudi pri sodobnemu človeku upogne telo in hrbtenica; pojavijo se bolečine, bolezni in krajša življenska doba.

Moje odkritje odpravlja to napako. Prvič, odkar obstaja življenje, se bo zgodilo, da se bo ena vrsta zavestno izboljšala. Pred milijonom let in pol je pokončna hoja omogočila prevlado in razširitev možganov, vendar so se zaradi pokončne drže pojavile motnje. Spreminjanje je za nekaj koristno, za drugo pa škodljivo. Želodec se je premaknil v levo, vendar so se zaradi prenajedanja zmanjšala jetra na tej strani. Želodec in jetra so edini organi, ki jih je mogoče povečati ali zmanjšati, odvisno od količine zaužite hrane. Večji del dneva je želodec prazen, zaradi težjih jeter je desna stran telesa težja, vendar ta minimalna razlika ne vpliva na gibanje, obliko telesa in ne povzroča bolečin in bolezni.

Moje prvo odkritje je, da se v zadnjih mesecih razvoja ploda v maternici zgodi usodna anatomska napaka. Zaradi povečane glave, težjih jeter na desni strani in učinkom gravitacije je zarodek postavljen z glavo in z desno stranjo telesa nižje, zato maternica izvaja pritisk na glavo na desni strani in na desno rame. Posledica tega je, da se prvo vretence (atlas) oblikuje na napačnem mestu in to deformira desno stran. Težavo sem opazil leta 2012.

Skozi atlas in ob njem se širijo živčne in krvne poti, zato atlas s pritiskom na njih povzroči vse nepravilnosti. Takšne motnje pri otroku začnejo slabšati delovanje organov. Od takrat, ko dete shodi, med odraščanjem in življenjem se stanje še poslabša. Gravitacija je najmočnejša sila, ki zaradi zamaknjenega atlasa in pokončne drže slabo vpliva na človeško vrsto. Če želimo stati in hoditi, mora biti senzorično ravnovesje v ušesih vodoravno, vendar postane slabše, ko postajata telo in hrbtenica nepravilne oblike. Poleg drugih vretenc je možganska komunikacija s telesom in organi motena, in le-ti se postavijo na napačna mesta. Od padcev in udarcev v zgodnjem otroštvu se je atlas vse bolj premikal, posledično ljudje postanejo ukrivljeni, bolni in živijo krajše obdobje. Nekateri imajo srečo, da se njihov atlas v otroštvu ne zamakne veliko, toda po štiridesetem letu se sam od sebe premakne, po petdesetem letu pa se začnejo pojavljati bolečine, povečana teža in bolezni. Pri vseh živalih v eni generaciji sta videz telesa in dolžina življenja podobna, saj se živalim atlas ni premaknil. Boljše higienske razmere in razvoj medicine so človeku podaljšali življenje, vendar smo v 20. stoletju postali najbolj bolna vrsta.

Napak je več, zaradi katerih je tako in ugotovil sem, katere tri so največje: Prvi razlog sega na začetek 20. stoletja, ko je postalo šolanje obvezno za vse. Učenci preveč sedijo, zato se je uvedel predmet fizične kulture, pri katerem pa padci in udarci v glavo prvo vretence še bolj premaknejo. Drugi razlog je, da so prenehali s stresljajem novorojenčka. Od pamtiveka so novorojenčka prijeli za nogice, ga obrnili na glavo in napravili nežen trzlaj. Na ta način je odvečna voda iztekla iz pljuč, telo pa se je zravnalo in atlas postavilo v boljši položaj. Tretji razlog je, da so se jetra zaradi toksične hrane še dodatno razširila, kar oteži tudi razvoj zarodka.

Moja ključna ugotovitev je, kako je mogoče odpraviti to usodno napako. Izumil sem metodo HumanUP za pravilno namestitev atlasa na pravo anatomsko mesto. To je treba ponoviti vsaj dvakrat letno, saj se atlas zaragi gibanja vedno znova zamika. Težavo sem rešil leta 2013.

Majevska civilizacija je imela najbolj natančen koledar. Vedeli so, da se leta 2012 cikel 26 tisoč let bliža koncu in da je leto 2013 začetek novega cikla. Ni naključje, da sem v tistih letih odkril in rešil naš največji problem.  Dojenčki se začnejo plaziti v starosti šestih mesecev in z glavo udarjajo po tleh, tako se atlas zlahka premakne, zato je najbolje, da se dojenčkom, starim 9 mesecev, prvič namesti atlas in ravnotežni center jim tako omogoča, da lažje shodijo. Z namesitivijo atlasa se otroci, dijaki in študentje lažje učijo, zaposleni imajo večjo produktivnost in manj je bolniške odsotnosti, športniki dosegajo boljše rezultate, živijo brez bolečin in bolezni, njihova življenjska doba pa sega preko 120 let. Znano je, da bi srce lahko delovalo 150 let, ni pa znano, da je zaradi premaknjenega atlasa srčni napad najpogostejši vzrok smrti. Spontani poskusi namestitve atlasa so se začeli že pri predhodnikih in se nadaljujejo pri naših vrstah. Tudi danes se okcipitalna bolečina začasno zmanjša z drgnjenjem ali nagibanjem glave. To je nezavedna aktivnost, vendar se atlas še bolj zamakne, zato se začnejo težave od glave do pete. Gre za najstarejšo aktivnost in zdaj smo presenečeni, da že prej ni bilo več znanega o namestitvi atlasa.

V 20. stoletju je na desetine zdravnikov zavestno poskušalo najti pravi način nameščanja atlasa, vendar brez uspeha. HumanUP metoda vrne atlas vsakemu na pravo mesto. V prihodnosti bo namestitev atlasa postalo del življenjske kulture vsake družine in se bo izvajalo brezplačno tisoče let. Ta izum ni povezan z medicino, ampak s fiziko, geometrijo, simetrijo, ravnotežjem, statiko, mehaniko in gravitacijo. Ko bodo ljudje lepši in bolj zdravi, bodo zmanjšali dobiček v kozmetični in medicinski industriji, vendar jih je treba to metodo čim prej uporabiti. V teh panogah je zaposlenih več deset milijonov ljudi, ki se lahko hitro usposobijo za uporabo metode HumanUP, tako da lahko doprinesejo družbi velik dobiček.

Načrtoval sem več načinov za izvedbo projekta HumanUP, odločitev posameznih držav pa je v tem, kdaj in kako to uresničiti. Naložbe so minimalne, dobiček pa je neprimerljivo večji kot kateri koli drug poskus, da bi ljudje živeli dlje, bili srečnejši in produktivnejši. Ne obstaja nič preprostejšega in učinkovitejšega od metode HumanUP.

Pred osmimi milijoni let je v kozmičnem okolju eksplodirala zvezda, ki je uničila večino gozdov v Afriki, zato je izumrla vrsta opic, ki so živele v krošnjah. Nekatere vrste, ki so hodile po tleh, pa so se postavile na zadnje noge, da so se lahko orientirale v visoki travi in to je preoblikovalo sklepe sprednjih in zadnjih nog. Zaradi gravitacije je bilo premikanje v upognjenem položaju telesa nemogoče, zato je Homo erectus v več generacijah obvladal pokončni položaj telesa in ima dve nogi in dve roki. Ta evolucijski preskok je omogočil nastanek človeške vrste.

Leta 1758 smo se imenovali Homo sapiens (razumen človek). Toda tudi takrat nismo bili razumni, saj smo že uničevali druge rastlinske in živalske vrste ter se medsebojno iztrebljali. Od življenja na Zemlji so se naravne kataklizme zgodile petkrat, kar je uničilo večino obstoječih vrst. Žal je človeška vrsta v dvajsetem stoletju izumila atomsko orožje, ki lahko kadarkoli uniči skoraj vsak živi svet petkrat. Tudi brez tega vsak dan izgine več vrst zaradi naše požrešnosti. Homo sapiens je napravil dva skoka nazaj in postal Homo non sapiens (nerazumen človek), ki lahko iztrebi samega sebe ali se spremeni v Homo tehnika.

Teslini izumi so olajšali pogoje za življenje, moj izum pa bo izboljšal življenje samo. To epohalno odkritje in projekt HumanUP omogočata Homo non sapiens-u, da se v eni generaciji preobrazi. Zgodil se bo velik skok naprej in pojavile se bodo nove in boljše človeške vrste, ki bodo skakale do planetov in drugih nebesnih objektov ter se naselile.

Človek z nameščenim atlasom bo 120 let pokončen, funkcionalen fizično in psihično. Ne bo več umiral zaradi bolezni, ampak od starosti.

Ne čakajte na eksplozijo druge zvezde. Te sile ne morejo namestiti atlasa in tudi mi ga sami sebi ne moremo. Pri uresničevanju tega projekta si moramo pomagati. Vsak bi si moral namestiti atlas, saj je to edini način zavestnega potovanja do zvezd.

Predlagam, da se boljša človeška vrsta imenuje - HOMO HUMANUS.

Predrag Đorđević, ustanovitelj Atlasologije in izumitelj HumanUP metode

http://www.namestitev-atlasa-humanup.si/

Na Teslin rojstni dan 10. julija 2019

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...