Nadja Ogrinc

Neudobje na prehodu v novo resničnost

piše: Nadja Ogrinc
7. avgust 2018    625 ogledov

Pridejo trenutki, ko se lahko počutimo tako neudobno, kot se nismo še nikoli. Pa poglejmo, zakaj in kaj to v resnici pomeni. Kaj je v resnici neudobje, ki ga občutite?

Potem ko so vam nasproti prišla orodja Access Consciousnessa, ste začeli odkrivati, da je v življenju mogoče še veliko več od vsega, kar ste poznali do zdaj. Začele so se vam podirati stene, znotraj katerih ste bili zaprti. Škatlica, v kateri ste živeli, se je začela odpirati. Udobje pomeni nekaj, kar ste imeli do zdaj, ko ste živeli znotraj majhne, normalne in povprečne škatlice, osnovane na sodbah, izključevanju, zaključkih in definicijah drugih ljudi. 

Ko se začnete zavedati možnosti, ki so vam v resnici na voljo, in pogledate skozi pokrov v resničnost, ki bi jo lahko izbrali, se začne vse v vašem življenju odvijati drugače.

Ko začnete spraševati po vsem, kar bi radi ustvarili v svojem življenju, se bodo stvari začele dinamično spreminjati, in to na najbolj nepredvidljive načine. 

Takrat boste pogosto opazili, da se lahko počutite izredno neudobno, kot se niste še nikoli prej. Lahko se pojavijo strah, panika, dvomi in druge neprijetnosti. 

Kaj, če je to samo neudobje pred vznemirljivim novim življenjem, ki se ravno pojavlja?

Kaj, če vam je vesolje končno začelo dostavljati vse, kar si izbirate?

Kaj, če je to tisto, po čemer ste spraševali?

Potrebno je, da se v vašem življenju preuredijo nekatere stvari, da boste lahko prejeli, imeli, ustvarili ali postali to, kar si želite.

Razpadajo vaša stara resničnost, stvari, odnosi, situacije, ki ste jih prerasli.

Kaj naredite ob takih trenutkih in takrat, ko vam je neudobno?

PROSLAVITE!! 

Odprite si šampanjec in nazdravite na novo, večjo in boljšo resničnost ter raziščite, kaj vse je še mogoče. 

Vaše celotno življenje se nadgrajuje na nov nivo. Vse, kar je potrebno, je, da ZDAJ naredite še dva koraka naprej in zaživite nekaj novega, življenje, ki ste ga že vseskozi čakali!! Naj bo lahkotno, radostno in veličastno. 

Vir: https://www.nadjaogrinc.com/blog/neudobje-na-prehodu-v-novo-resnicnost.html
Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...