Aleksandra Rehar

Ni ga princa na belem konju, ki ti bo dal to, kar iščeš ...

19. junij 2017    2923 ogledov

Danes je moj članek namenjen bralkam. Sicer ga lahko preberejo vsi, da ne bo izključevanja. Kolikor je v moji moči in koliko se trudim pojasniti določene stvari, vedno znova opažam enak vzorec: NESPREJEMANJE! To je to. Ne sprejemate se, drage moje dame, v celoti in v polnosti sebe. Kar pomeni, da ne živite sebe.

Ampak ker je močan ego ali um lahko velika blokada, da bi se sprejemale vse, kar je (vse delce sebe – vključno z VREDNOSTJO in SAMOZAVESTJO), lahko še toliko govorim, rišem, pojasnjujem eno in vsakič znova isto pesem, a ne bo nič drugače, dokler ne boste pripravljene slišati in delati korakov k spremembam na svoji poti. A za to je treba imeti pogum in se spraviti iz cone udobja oz. biti pripravljena pluti v neznano s popolnim zaupanjem, da bo vedno vse na svojem mestu ob pravem času. Pri tem ne izsiljujete okoliščin in ljubezni.

"Moj moški bo imel vse, kar hočem, me preskrbel (bil finančno preskrbljen), me peljal ven, mi dajal pozornost, spoštovanje itd."

Stavek, ki ga slišim vsak dan. Drži. Moški bo dal vse to, ko si boste najprej same zagotovile vse zgoraj navedeno. On je tvoje ogledalo in v tebi zrcali vse to, po čemer hrepeniš. Se pravi, če želiš dobro situiranega moža oz. partnerja, si to zagotovi sama ali pa poišči sponzorja (samo povem, da imajo tudi sponzorji pravila igre), ki ti bo dal, kar želiš. Tako preprosto je to. Pa naj se bere še tako kruto, je to resnica. Žal mi je, če misliš, da bo kakorkoli drugače. Pojdi iz iluzije in stori nekaj zase! In sebi podari tisto, po čemer hrepeniš. To pomeni, da narediš vse, da imaš vse to, kar želiš sama – zgradiš sama pri sebi. Zmotno pa je pričakovati, da ti bodo drugi dali vse to, česar nimaš. In česar nimaš, to išči v sebi – znotraj sebe.

Pri večini žensk opažam iluzijo, tj. princa na belem konju, ki bo zame naredil vse. Ja? Hmmm, ne poznam človeka, ki bi živel kot princ na belem konju, kajti v takšni pravljici je nadrealno pričakovati, da bo vse lepo in prav in da ne bo nikoli težav, kaj šele popolno življenje. Če želite to, potem ali ne izkušate sebe ali pa ste padle z drugega planeta, ki se ne imenuje Zemlja. Na Zemlji živiš vsak trenutek: TUKAJ – SEDAJ (sedanjik), ne včeraj in ne jutri. Kar je bilo, je bilo, in kar bo, bo. Pomembno je, kaj in kje ste sedaj.

Sodbe, ki letijo na moški spol, so dane, ker imate same problem točno tam, za kar jih označujete, da so.

In še enkrat povem: "Moški niso kreteni." Pika. Moški ne analizirajo in ne študirajo, kot ve, drage dame: "Kaj si misli o meni? Ali sem mu sploh všeč? Kaj si želi?" Še manj pa, da bo ugibal in ugodil vsaki vaši muhi, ki jo imate, ker vam itak nikoli ni nič prav. In če vam je prav, ste kljub vsemu nezadovoljne. Drage dame, ali ste se kdaj vprašale, kaj izbirate, da privlačite takšne moške v svojo realnost? Ali ste se sploh vprašale in bile iskrene do sebe, kaj želite od sebe, da pritegnete takšnega moškega k sebi? Ali ste se sploh kdaj zavedle sebe, da če izberete določeno situacijo ali pogled (stališče) na moškem, da je to samo trenuten pogled? In vedno lahko spremenite svojo smer. Poglejte se dobro v ogledalu in se vprašajte, zakaj vas vse tako moti na moških. Ker tisto, kar vas moti, vas moti znotraj vas. To je vaša notranjost in ni njihova. Ko boste zakorakale in si priznale, da v sebi niste izpopolnjene v celoti, potem se boste začele premikati po svoji poti naprej.

In ne, niso vsi moški slabi in egoistični in tečni in ne vem kaj. Ve same niste izbrale svoje poti. Če je ne živite in v skladu s svojo vibracijo, potem ne morete pričakovati, da se bo to pojavilo pri vas. Zakon privlačnosti deluje v smeri: "Kar daš, to dobiš". In deluje. Vedno.

Leta in leta lahko delate enako in pričakujete, da se bodo moški spremenili in videli v vas žensko, o kateri sanjate ve. Dokler se ne spremenite pri sebi, se ne bo veliko spremenilo na moških. Moški so nam dani, da nas vodijo, da jim dovolimo, da smo kraljice v njihovem objemu. Ampak dokler ženska nosi hlače, ne bo veliko drugače (ker je ves čas v moški energiji). Tako jim vzamete ves čar moškosti. Kaj to pomeni v praksi? Da jim dovolite, da so moški v vsej svoji veličini – kralji, ter da ste ženske v vsej svoji veličini – kraljice. Pustite jim biti moški. Kar pomeni, npr. če je treba menjati žarnico, naj to storijo oni, če je treba poklicati servis, naj to storijo oni, in ne ve. Ve bodite ženske in ženstvene in vodljive. Naj bodo oni sami lovci. Ko v sebi prebudite energijo či (spolno energijo), strast, voljo do življenja, voljo do ustvarjanja, voljo do imeti več, si dovoliti več, takrat ste ve ženske privlačne moškim. In takrat jim 'dišite'. Ne takrat, ko ve želite, da vas osvaja na takšen ali drugačen način. Vse preveč vidim ženske, ki pogojujejo, kako naj jih moški osvajajo, in kar je še huje, moški mora znati brati vaše misli. Še enkrat povem: "JASNA KOMUNIKACIJA in JASNO IZRAŽANJE svojih občutkov vodi do rezultatov." In ne igranje ugank. Odprte karte na mizo in igranje vlog brez mask. Se pravi, izražajte svoje občutke, misli in iskreno komunicirajte z iskrenimi nameni. Pretvarjanje bo dalo rezultat pretvarjanja. In dokler niste pristni  in prisotni v odnosih in ne sprejemate tega, ne bo nič drugače.

Drage dame, naj vam bo jasno za vselej. Tak odnos kot ga gradite do sebe, se gradi tudi zunaj vas. Če ne želite biti vedno znova razočarane, potem začnite graditi dobro zvezo do sebe, najboljši odnos do sebe, in če ste srečne znotraj sebe, bo tudi okolica začela izražati to do vas.

Ko boste sebe cenile dovolj in imele rade, bile samozadostne sebi in zadovoljne, srečne, potem ne bo več potrebe po iskanju potrditve ljubezni pri partnerju, še manj pa prilagajanja (v smislu: naredila bom vse, da mu bom všeč). Če niste všeč sebi, tudi njim ne boste.

In če vas partner ne sprejme v vsej vaši veličastnosti, potem ni pravi partner za vas.

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...