Simona Vrhovec

Povezava z arhetipom Lakshmi

piše: Simona Vrhovec
24. avgust 2020    25 ogledov

Ko govorimo o arhetipih, pravzaprav govorimo o vseh lastnostih, ki jih ┼że imamo v sebi. V─Źasih so to lastnosti, ki ┼íe niso najbolj izra┼żene, zato nam je povezava z dolo─Źenim arhetipom bli┼żja. Za─Źutimo in se pove┼żemo s potencialom zunaj nas. Le na prvi pogled..saj prepoznamo, da je bil ves ─Źas v nas. Le malce vzpodbude smo morda potrebovali.

Tako Lakshmi, ki je Hindujska boginja, predstavlja arhetip obilja. Na vseh nivojih, v duhovnem in materialnem smislu. Ko se povezujemo s to energijo, povabimo energijo obilja v na┼íe ┼żivljenje.

Danes, mimogrede, pi┼íem le o arhetipskem pristopu in ne nujno iz verskega stali┼í─Źa.

Predstavlja tudi vibracijo sre─Źe, zdravja, ljubezni. Nosi kvalitete, kot so ─Źutnost, harmoni─Źnost, ob─Źutek pravi─Źnosti, navdu┼íenja, lepote, bla┼żenosti, zdravljenja in predvsem uravnote┼żenost v energiji prejemanja in dajanja.

Energijo Lakshmi najdemo v svetlem dnevu, ko vonjamo cvetlice, ob petju ptic, v umetnosti, ob vodi, v romanti─Źnih trenutkih in razko┼íju.

┼Żari s posebno energijo, zlato energijo, saj ima privla─Źnost, ki nas poziva k priklicu notranjega obilja.

Podarite si blagoslov povezave z arhetipom Lakshmi.

Povezava:

1. Vzemite si nekaj minut ─Źasa le zase. Uredite si prostor, kjer boste izvajali povezavo. Lakshmi namre─Ź obo┼żuje ─Źisto─Źo. Pri┼żgite kak┼íno sve─Źko, zlate ali ro┼żnate barve. Uporabite Lakshmi esenco┬á in postavite ┼íopek vrtnic. To je seveda le nekaj namigov, vi sledite svoji intuiciji in estetiki.


2. Spomnite se, kaj ┼żelite priklicati v va┼íe ┼żivljenje. Je to morda, finan─Źna varnost, zdravje, zanositev, nova slu┼żba, nov dom, sr─Źno partnerstvo, sre─Źa..? Ali da je energija prejemanja in dajanje enakovredna? Razvijanje ve┼í─Źin v umetni┼íkem ustvarjanju ali pa le hvale┼żnost za vse, kar ┼że imate in ─Źutite?


3. Ko veste, kaj ┼żelite, dajte namero, sankalpo. V obliki afirmacije kreirajte va┼ío namero povezave.
Nato se ─Źim bolj umirite, usmerite pozornost na va┼íe srce. Podarite mu ljube─Źo pozornost.


4. Tam v va┼íem srcu se iz meglice pribli┼żuje Lakshmi. Bolj ko ste pozorni, bolj je jasna slika, povezava in njena ┼íarmantna energija. ┼Żari v zlati svetlobi, v rokah nosi lotosov cvet. Ta cvet predstavlja va┼ío namero.


5. V mislih ponavljate Lakshmi beeja mantro: SHRIM ( izgovorjava ┼áRIM ) in ves ─Źas gledate Lakshmi v o─Źi. ─îutite povezavo in blagoslove, ki vam jih predaja z njenim pogledom.
Nekaj minut se le predajte tej energiji, naj vas blagoslovi z obiljem sre─Źe, ljubezni, zaupanja, preto─Źnosti, vse, kar v tem trenutku potrebujete.
Lakshmi vam podari ro┼żnat lotosov cvet, kot simbol blagoslova in podpore na va┼íi ┼żivljenjski poti.
S hvale┼żnostjo v srcu se poslovite in ozavestite, da se sre─Źanje ponovi, ko boste ponovno povezani z va┼íim srcem in v ljubezni.


6. Nekaj minut ┼íe po─Źivajte in nato zapi┼íite va┼íe uvide. Kaj lahko sedaj naredite, da se blagoslovi uresni─Źijo. Zapi┼íite va┼íe cilje in delovanja in ─Źutite podporo, ko jih uresni─Źujete.


Zgoraj je zapisanih le nekaj smernic, a povezavi se predajte intuitivno, tako kot za─Źutite v tistem trenutku.

Naj se vam uresni─Źijo ┼żelje, ki so v skladu z va┼ío najvi┼íjo namero.

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 ┼żarke!
Nalagam...