Romana Črček

Projekcije

24. november 2016    1445 ogledov

Ljudem je čudno, ko jih ne prepričujem, naj pridejo k meni na terapijo. In zakaj bi? Ni to moja dolžnost niti odgovornost. Vsak je odgovoren sam zase in vsak zase točno ve, kaj mu lahko pomaga in kaj ne. Nekaterim bodo moje terapije brez veze in ne bodo prišli, drugim bodo kul, pridejo in naredijo spremembe. Razlika je le v tem, da se eni izogibajo odgovornosti in pričakujejo, da jih boš prepričeval, moledoval in prosil, medtem ko drugi sprejmejo vso odgovornost za svoje življenje in naredijo korak v to smer. 

Sama verjamem v svoje terapije in vem, kaj ponudim in dam ljudem. In stojim za svojim delom. Ne ugajam niti ne želim. Želim iskreno pomagati ljudem narediti korak naprej. In rezultati govorijo svoje. Če sem zato čudna, sem z veseljem. Če me zato gledate po strani, super. Če me obsojate zaradi drugačnosti, hvala. Sprejmem vse!!! Zato ker si upam in drznem slediti sebi, se ne bom obremenjevala z vsakim, ki mu kaj ni všeč pri meni. Še dobro, da je toliko ljudi na svetu, da vsak lahko najde nekoga, ki mu bo všeč. Jaz nisem vseh odgovorov. 

Jaz nimam svojega življenja urejenega v 'nulo'

Naj se zato ustavim? NE!!! Moje terapije in moja iskrena želja pomagati ljudem dajejo rezultate. In ljudje to čutijo. Zato če ste tudi vi med tistimi, ki se bojijo delati stvari, ki jih veselijo in so jim pri srcu, pa ne upate, ker so vam rekli, da ne smete, da ne morete, da niste dovolj usposobljeni, da bla bla bla ... STOP! Nehajte verjeti drugim ljudem in začnite poslušati sebe! Ne vam treba imeti idealnega življenja, da bi lahko nekomu pomagali. Ne treba, da ste popolni pri svojem delu, da bi lahko imeli rezultate! 

Ni pošteno, da svoje darove držite le zase

Dobili ste jih zato, da jih delite z drugimi. Ne dovolite drugim, ki so nevoščljivi, da vas ustavijo s svojimi pogledi in projekcijami. Sledite sebi. Nekaterim boste trn v peti. A le zato, ker sami nimajo samozavesti in zaupanja vase. In to ni vaš problem. Ne dovolite, da vas kdorkoli ustavlja, niti vi sami! Tisto, kar čutite, da bi delali s srcem, delajte. Nikoli ni popolno, nikoli ni idealno, in to je čar vsega. Ne dovolite, da ljudje, ki nimajo svojih sanj, uničijo vaše! Vi ste vredni veliko več. Zato bodite pozorni, s kom se družite in komu zaupate svoje sanje. Ljudje nosijo maske, ki se hahljajo, a pod njimi skrivajo pravi obraz, ki vam privošči neuspeh. 

Mogoče boste kar naenkrat padli v dvom, da je vse skupaj kar nekaj, da je to bulšit, da je to brez veze, da je vse budalaština ..., da niste sposobni, da kaj pa vi veste ... Kadar podvomite vase in v svoje sposobnosti, se samo vprašajte: Koga to zaznavam? Komu to pripada? 

V zadnjem času sem sama zaznavala veliko te energije in sem tudi sama za hip podvomila vase. A samo za hip. In ko sem se pred kratkim pogovarjala s svojimi prijatelji, so tudi sami zaznavali to isto energijo. A se je kaj hitro pokazalo, od kod prihaja ta energija. Zanimivo, da smo jo zaznali vsi, ki smo si dovolili izpostaviti sebe in se pokazati svetu. Zato želim, da veste, da če se vam dogajajo podobne stvari, vse te projekcije lepo pošljite nazaj, od koder so prišle. To ni vaše, to je njihovo, zato naj se vrne, od koder prihaja. 

Ljudje bodo projicirali na vas svoje projekcije, strahove, dvome in zavist

Vse z namenom, da vas ustavijo. A ne bo jim uspelo. Ker ste močnejši. Ne klonite. To je le dokaz, da ste na pravi poti. In ne poslušajte nikogar drugega razen sebe in tistih, za katere veste, da vas zares podpirajo.

Naj vam to raje da dodaten zagon, ki vas ponese še višje. Niste sami. Vesolje vas podpira in jaz prav tako. Iskreno želim, da pokažete svoje darove svetu in jih delite z njim. Ker svet potrebuje vas in vaše sposobnosti!!!

Deli svoje mnenje! 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Toska
  komentiral 7 leto nazaj
Najlepša hvala za vaš članek! Končno mi je nekdo potrdil, kar tudi jaz čutim! Prav imate!!!
Nalagam...