Jure J.

Rezanje energijskih vezi

piše: Jure J.
5. julij 2018    605 ogledov

Ko se povežemo z drugo osebo, še zlasti intimno, se z njo vzpostavijo energijske vezi. Med tem ko razvijamo razmerje, vsaka interakcija, misel, čustvo in občutek vzpostavi novo vez. Bolj ko se ravija razmerje, krepkejše postajajo te vezi.

Avtor duhovnih knjig Doreen Virtue je najbolj nazorno opisal: “eterične vezi so kot energijske cevi, skozi katere se energija pretaka, prihaja in odhaja.”

Te energijske vezi imajo sposobnost deliti energijo in prenašati visoko frekvenco komunikacije. Zato se pogosto počutimo telepatsko povezani z mislimi in čustvi svojih partnerjev in najbližjih.

Zdrave energijske vezi ustvarijo poživljajočo izmenjavo energij in nas oskrbujejo z energijo.
Nezdrave energijske vezi pa ustvarjajo izčrpajočo energijo.
Vsak od nas lahko sam pri sebi začuti kako močne vezi ima z nekom. Če niste prepričani lahko opazujete, kako pogosto pomislite ali čutite nekoga – še zlasti, ko so misli obsesivne, manipulativne ali strašljive.

Naše eterične vezi izvirajo iz naših energijskih centrov (čaker). Ko so te povezane in neuravnovešene se lahko pojavljajo težave.

Te energijske vezi nenehno razvijamo z ljudmi, živimi bitji in celo s predmeti. Ko vas nekaj nenehno izčrpava ali vlečejo nazaj se skozi vezi nenehno razvijajo negativne vzorce, zasvojenosti in občutke močne navezanosti, itd.

Če se želite znebiti teh vezi je zavestno odpuščanje in rezanje vezi zelo koristno. Ti vam pomagajo prekiniti vzorce in vam omogočajo, da v vaše življenje pridejo nove priložnosti.

Tehnik rezanja vezi in odpuščanja se učite na Pranic Healing tečajih.

Več o odpuščanju pa najdete na:
Vadimo odpuščanje / Vadimo odpuščanje 2 / Odpuščanje kot zdravilo / Meditacija za odpuščanje

Vir: http://potdozdravja.si/rezanje-energijskih-vezi-in-odpuscanje/
Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...