Simona Vrhovec

Samozdravljenje: ozdravimo sebe, da lahko ozdravimo svet

piše: Simona Vrhovec
19. marec 2020    341 ogledov

Zaceliti pomeni narediti celo ali celega. Proces celjenja spodbudi proces zdravljenja nas samih in na┼íe okolice. Na┼íe preteklosti, sedanjosti in prihodnosti. Ni vedno preprosto, a vsako dejanje je ob─Źudovanja vredno.

Ko se cel svet ustavlja, nas vodi v ti┼íino, k sebi. Ozdravimo sebe, da lahko ozdravimo svet. Zemlja zdaj nujno potrebuje zdravljenje in le zdravi posamezniki, ki ┼żivijo vrednote ljubezni in so─Źutja, bodo lahko dvignili vibracijo na vi┼íjo raven.┬á

Kateri je prvi korak k celjenju v tem trenutku? Komu lahko odpustite? Morda le sebi. Morda se preve─Źkrat pozabili nase in na svoje potrebe. Morda ste sprejeli slu┼żbo, kjer ste trpeli. Morda ste vztrajali v partnerstvu, ki vas je ranilo. Spomnite se in spustite.

Da se bodo zdrobljeni ko┼í─Źki ponovno sestavili in kreirali najlep┼íi mozaik, ki je poln svetlobe. Nosi zgodbo, zgodbo na┼íega ┼żivljenja.

Kaj odpada v va┼íem ┼żivljenju?

Kaj je ─Źas, da si za─Źnete govoriti in to tudi ─Źutiti?

V mislih ali na glas ponovite: "Ljubljen/-a sem. Moje srce je polno ljubezni."

Ob─Źutite, da je to resnica.

Z vsakim vdihom in izdihom ustvarjate novo ┼żivljenje zase in za celoten svet. Svet so─Źutja, ljubezni in energije zdravja.

V mislih ali na glas ponovite: "Sem pisatelj-/ica svojega ┼żivljenja. Moja druga─Źnost je lahko moj najve─Źji dar. Moje srce je pozdravljeno."

Usmerimo pozornost na srce. Dovolimo, da svetloba osvetli razpoke. Iz na┼íega srca zdaj ┼żari tiso─Źe majhnih ┼żarkov. S svojo sr─Źnostjo lahko posijemo na vsakogar.

Pozornost na svetlobo in ┼íiritev energije na podro─Źju srca.

Danes in vsak dan si naklonite ljubezen. Naj vam prva misel dneva zašepeta: "Jaz sem ljubezen."

Deli svoje izkušnje! 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj ra─Źun 3 ┼żarke (za tvoj 1. komentar)!
Marjeta
  komentiral 5 mesec nazaj
super
Nalagam...