Simona Vrhovec

Samozdravljenje: ozdravimo sebe, da lahko ozdravimo svet

19. marec 2020    356 ogledov

Zaceliti pomeni narediti celo ali celega. Proces celjenja spodbudi proces zdravljenja nas samih in naše okolice. Naše preteklosti, sedanjosti in prihodnosti. Ni vedno preprosto, a vsako dejanje je občudovanja vredno.

Ko se cel svet ustavlja, nas vodi v tišino, k sebi. Ozdravimo sebe, da lahko ozdravimo svet. Zemlja zdaj nujno potrebuje zdravljenje in le zdravi posamezniki, ki živijo vrednote ljubezni in sočutja, bodo lahko dvignili vibracijo na višjo raven. 

Kateri je prvi korak k celjenju v tem trenutku? Komu lahko odpustite? Morda le sebi. Morda se prevečkrat pozabili nase in na svoje potrebe. Morda ste sprejeli službo, kjer ste trpeli. Morda ste vztrajali v partnerstvu, ki vas je ranilo. Spomnite se in spustite.

Da se bodo zdrobljeni koščki ponovno sestavili in kreirali najlepši mozaik, ki je poln svetlobe. Nosi zgodbo, zgodbo našega življenja.

Kaj odpada v vašem življenju?

Kaj je čas, da si začnete govoriti in to tudi čutiti?

V mislih ali na glas ponovite: "Ljubljen/-a sem. Moje srce je polno ljubezni."

Občutite, da je to resnica.

Z vsakim vdihom in izdihom ustvarjate novo življenje zase in za celoten svet. Svet sočutja, ljubezni in energije zdravja.

V mislih ali na glas ponovite: "Sem pisatelj-/ica svojega življenja. Moja drugačnost je lahko moj največji dar. Moje srce je pozdravljeno."

Usmerimo pozornost na srce. Dovolimo, da svetloba osvetli razpoke. Iz našega srca zdaj žari tisoče majhnih žarkov. S svojo srčnostjo lahko posijemo na vsakogar.

Pozornost na svetlobo in širitev energije na področju srca.

Danes in vsak dan si naklonite ljubezen. Naj vam prva misel dneva zašepeta: "Jaz sem ljubezen."

Kako se pa tebi zdi? 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Marjeta
  komentiral 11 mesec nazaj
super
Nalagam...